7500 bebeğimize ‘Hoş Geldin’ dedik ​

Çerkezköy Belediyesi’nin, vatandaşların mutluluklarını, heyecanla, sevinçle, sevgiyle paylaştığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kentimizde dünyaya gözlerini açan 7500 bebeğimize 'Hoş Geldin Bebek' diyerek ulaştırdığımız hediye paketleriyle ailelerimizin mutluluklarına ortak olduk” dedi.

7500 bebeğimize ‘Hoş Geldin’ dedik ​
26 Kasım 2018 Pazartesi 13:38

MUTLULUKLARINA ORTAK OLUYORUZ
Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında fırsat buldukça aile ziyaretlerine kendisinin de katıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte, kentimiz nüfusuna kayıtlı ailelerimizin yeni dünyaya gelen bebeklerini hediye paketlerimiz ile ziyaret ediyor ve vatandaşlarımızın bu büyük mutluluklarına ortak oluyoruz” dedi.

Hoş geldin Bebek Projesi ile ailelerin bu en mutlu günlerinde yanlarında olmaya çalıştıklarını sözlerine ekleyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 7 bin 500 bebek ziyareti gerçekleştirildiğini ifade etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.