77. Sokak’a beton yol yapılıyor

Kapaklı’da yaya akışının yoğun olduğu İnönü ve İsmetpaşa Mahallelerini birbirine bağlayan 77. Sokak’ta beton yol çalışması başladı

77. Sokak’a beton yol yapılıyor
18 Temmuz 2018 Çarşamba 11:06

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü beton yol yapım çalışmalarına devam ediyor

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “İlçemiz genelinde beton yol yapım çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. 77. Sokak'ta ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor.” dedi.

KAPAKLI’MIZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR VE GELİŞİYOR
Diğer ekiplerin de Bahçelievler Mahallesi’nde Kapaklı Erenler Cemevi bölgesinde yer alan Yunus Emre Caddesi’nde beton yol öncesi bordür çalışmalarına başladığı bilgisini veren Başkan Mandalı, “Ardından caddemizde beton yol yapım çalışmaları yaparak caddemizi daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Kapaklı’mız her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Biz de bu doğrultuda ilçemizin her bir köşesinde çalışmalarımızı planladığımız program çerçevesinde yürütmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.