78 kursun açılması planlanıyor

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından başlatılan Halk Eğitimi Kampanyası kapsamında bu yıl toplam 78 kursun açılması planlanıyor. Konu hakkında yapılan açıklamada, kurslara başvuruların başladığı ve kursların açılması için en az 12 kişinin başvurması gerektiği ifade edildi. Diğer yandan Kurban Bayramı’ndan sonra da 22 kursun kesin olarak başlayacağı belirtildi

78 kursun açılması planlanıyor
27 Eylül 2014 Cumartesi 07:08

78 KURSUN AÇILMASI PLANLANIYOR
Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından başlatılan Halk Eğitimi Kampanyası kapsamında 2014-2015 Eğitim  Öğretim Yılı içinde başlatılması planlanan kurslar açıklandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kurslara başvuruların başladığı ve şu an toplam 78 kursun açılması planlandığı belirtilirken, kursların açılması için en az 12 kişinin başvurması gerektiği de ifade edildi.

KESİN AÇILACAK OLAN KURSLAR
Kurban Bayramı’ndan sonra kesin olarak başlayacak kurslar arasında Arıcılık, Avcılık, Halk Oyunları,  Rölyef, Çini, Hat, Bilgisayar, İngilizce, Kadın Giysi Dikimi, Modelistlik, Kalorifer Ateşçiliği, Gaziantep Mutfağı, Emlak Danışmanlığı, Muhasebe, El ve Makine Nakışı, Ebru, 3-6 Yaş Çocuk Etkinliği, Bağlama, Yan Flüt, Arapça, Osmanlıca, Ev ve Kurum Temizliği olduğu belirtildi.

KURBAN KESİM KURSU AÇILIYOR
Kurban Bayramında kurbanını kendi kesecek vatandaşlara yönelik Kurban Kesim Kursu açılacağına dikkat çekilerek, “Kursa katılacakların en kısa sürede Halk Eğitimi Merkezi’ne başvurmaları gerekmektedir” denildi.

2014-2015 ÖĞRETİM YILINDA AÇILMASI PLANLANAN KURSLAR
Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi tarafından 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı içerisinde açılması planlanan kurslar şu şekilde:

Ev ve kurum temizliği, arı yetiştiriciliği, avcı eğitimi, kurban kesimi, grafik ve animasyon, web tasarımı, bilgisayar kullanımı, bilgisayarlı çizim, internet ve e-posta yönetimi, danışma görevlisi, yönetici asistanı, emlak danışmanlığı, satış görevlisi, temel muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe, hızlı klavye kullanımı (f klavye), evde çocuk bakımı, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri, aile eğitimi (0-18 yaş), aile rehberliği (7-19 yaş), dekoratif ahşap süsleme, makinede geleneksel Türk işlemeleri, kırkyama, kadın üst giysileri dikimi, fotoğraf çekimi, hijyen eğitimi kursları, hasta ve yaşlı refakatçi, hasta kabul işlemleri, özürlü bakımı, cenaze hizmetleri, işaret dili, iki boyutlu çizim-autocad, üç boyutlu çizim-solidworks, dozer operatörlüğü, greyder operatörlüğü, beko loder operatörlüğü, forklift operatörlüğü, ekskavatör operatörlüğü, bağlama eğitimi, gitar eğitimi, keman eğitimi, yan flüt eğitimi, uygulamalı tiyatro, Türk halk oyunları-Tekirdağ yöresi, okuma-yazma ı. Kademe, okuma-yazma ıı. Kademe, motorlu taşıt sürücüleri direksiyon eğ. öğr., motorlu taşıt sürücüleri sınav sorumlusu, motorlu taşıt sürücüleri trafik ve çevre öğr., tehlikeli ve çok tehlikeli işler kursları, İngilizce, Almanca, Arapça, dili dokuma, dokuma kumaş kontrolü, düz dokumacı, çorap makineci, yuvarlak örme kumaş desenci, örme kumaş kontrolü, iplik bitim işlemleri, ring makineci, yün iplik hazırlama, terbiye baskı koloristi, parça baskıcı, terbiyede renk tutturma, ham kontrol işlemleri, terbiye kumaş kontrolü, yağlı boya resim, sulu boya resim, ebru kursu, dekoratif ahşap süsleme, minyatür sanatı, teship sanatı, hüsn-i hat, boyacı ve çini işlemeci, vitraycı, yaş pasta kursu, Gaziantep mutfağı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.