8 Temmuz’a kadar devam

Açık Öğretim Lisesi üçüncü dönem kayıt yenilemelerinin tarihleri Açık Öğretim Lisesi Müdür Yardımcısı Ünal Hoban tarafından açıklandı. Kayıt yenilemeler 8 Temmuz’a kadar sürecek ve öğrencilere ek süre verilmeyecek

8 Temmuz’a kadar devam
01 Temmuz 2015 Çarşamba 17:35

 KAYIT ÜCRETİ 20 TL

Açık Lise üçüncü dönem kayıtları Pazartesi günü itibariyle başladı. Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden yapılan açıklamada Açık Lise üçüncü dönem kayıtlarının başladığı belirtildi. Açık Lise kayıtları için ilk olarak 20 TL’lik kayıt ücreti yatırıldıktan sonra banka dekontu ile Halk Eğitim Merkezinde kayıt işlemi gerçekleştirilecek.

8 TEMMUZ TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK

8-9 Ağustos tarihleri arasındaki üçüncü dönem sınavına 7 Ağustos 1998 tarihinden önce doğmuş olanlar girebilecekler. Sınava giremeyecek olanlar da kayıt yenileme yapamayacaklar. Kaydın yapıldığı gün hemen ders seçimi yapılabilecek. Sınav yeri değişikliği isteniyorsa da mutlaka belirtilmesi gerekiyor. Ders seçme süresi 8 Temmuz’a kadar devam edecek ve herhangi bir ek süre verilmeyecektir.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.