80 yılda Cumhurbaşkanına yeni bir saray yapılmayacak mı?

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatının 1.Olağan Kongresi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımı ile yapıldı.Tek liste ile girilen kongrede AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin oldu

80 yılda Cumhurbaşkanına yeni bir saray yapılmayacak mı?
25 Kasım 2014 Salı 07:26

KONGREYE ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI

Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda yapılan kongreye ilgi bir hayli yoğun olurken Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’nun yanı sıra AKP Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akbulut ile Özlem Yemişçi, Eskişehir Milletvekili ve Tekirdağ Koordinatörü Ülker Can, AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AKP Tekirdağ İl eski Başkanı Ahmet Kambur, Kapaklı İlçe eski Başkanı Ali Osman Orhan, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri, AKP’li Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. 

 MİLLET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kongre, Divan Kurulu’nun oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Olağan Kongre'de konuşmalara geçilmeden önce Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mesajı okundu. Kongrede ilk konuşmayı Milletvekili Özlem Yemişçi yaptı. Konuşmasına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözleriyle başlayan Yemişçi, “AKP kadroları olarak kurulduğumuz günden bu yana durmadan bu millet için çalışıyoruz. Millet ne derse o olur dedik ve bunu ispatladık. Bu gururu, mutluluğu parti olarak yaşadık, milletimize de yaşattık” ifadelerini kullandı.

YENİ TÜRKİYE OLARAK DEVAM EDECEĞİZ

Türkiye'nin büyük ve yeni Türkiye olarak yoluna devam edeceğini dile getiren Yemişçi "Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından yolumuza Ahmet Davutoğlu ile devam ediyoruz. Evet, Türkiye gerçekten çok oldu. Bunu engellemek için yapılan kampanyaların karşılığını da veriyoruz Türkiye, büyük ve yeni Türkiye olarak yoluna devam edecek” dedi.

HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜMÜZDEKİ AY İHALEYE ÇIKACAK

Konuşmasının devamında Kapaklı'ya yeni bir Hükümet Konağı yapılması için önümüzdeki ay ihaleye çıkılacağının müjdesin veren Yemişçi "Biz milletimizi dinledik. Kapaklı’nın ilçe olması için çalıştık, çünkü Kapaklı bunu hak ediyordu. Kapaklı nüfusuyla, sanayisiyle, ekonomisiyle Tekirdağ’ın en önemli ilçesi olma yolunda ilerliyor” dedi ve "Kapaklı’nın kamu yatırımları konusunda birçok eksiği var. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız. Hükümet Konağı önümüzdeki ay ihaleye çıkacak” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yemişçi’nin ardından kürsüye Salih Bezgin geldi. Bugüne kadar Ak Parti için çalışan tüm arkadaşlarına teşekkür eden Bezgin "Beni bu göreve layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum" dedi.
Teşkilatların siyasi partilerin amaçlarını gerçekleştirilen ve uygulayan kurumlar olduğunu dile getiren Bezgin "Bir siyasi parti halka ne kadar yakın olursa o kadar güçlüdür. AKP'de gücünü Milletten alan bir parti olduğu için teşkilatlar bizim için son derece önemlidir" dedi.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Listeye giren veya girmeyenlerin birbirlerine gönül koymamasını temenni ettiğini belirten Bezgin "Bizim büyük bir aile olduğumuzu herkese göstermeyi diliyorum. Nerede ne görev veriliyorsa layıkıyla yerine getirmeyi umuyorum" ifadelerini kullandı.

BİZ HİZMET PARTİSİYİZ

Ak Parti'nin birtakım insanları bir yere getirmek için değil bu Millete hizmet için yollara düştüğünü belirten Bezgin "Biz hizmet partisiyiz. Ak Partili olmanın ayrıcalığı da buradadır. Birlikte el ele vererek Kapaklı'yı daha ileri taşıyacağız. Süre gelen alışkanlıkları yıkmak bizlerin elindedir. Hiçbir şey imkansız değildir. Hele de her gün daha da güçlenen bir Ak Parti varken" şeklinde konuştu.

KAPAKLI KÜÇÜK BİR TÜRKİYE MODELİDİR

Ak Parti'nin en büyük çabasının tek bayrak, tek millet, tek devlet olduğunu söyleyen Bezgin "Bizler bayrağımıza baktığımızda ayrım yapmadan herkesi görüyoruz. Kapaklımızda da 81 ilden kültür yaşıyor. Kapaklı küçük bir Türkiye modelidir. Herkesi kucaklayacak bir anlayış ile çalışmalar gerçekleştireceğiz" dedi.

İKTİDARI GERİ ALACAĞIZ

Bezgin, konuşmasının sonunda yönetim olarak çok çalışacaklarını dile getirerek "Hep birlikte sorunları çözmek ve eksiklikleri gidermek için az bir oyla kaybettiğimiz Kapaklı'da ki iktidarı tekrardan kazanacağımıza söz veriyorum" ifadelerini kullandı. Bezgin’den sonra kürsüye Ziyaeddin Akbulut geldi.

KAPAKLI GÖNÜLLERE GİRMEYİ BİLDİ

Ziyaeddin Akbulut, Kapaklı’ya önem ve değer verdiklerine vurgu yaparken, "Kapaklı’da bilgi kirliliği yaşanıyor. Kapaklı’yı kim ilçe yaptı? Recep Tayyip Erdoğan. Kim hizmet ediyor? Ak Parti. Kapaklı ilçe olmanın nimetlerini yaşıyor” ifadelerini kullandı ve Kapaklı’nın genel seçimlerde AKP’ye büyük destek verdiğini kaydederek “30 Mart’ta istediğimiz sonucu alamadık ama AKP Kapaklı’da gönüllere girmeyi bildi” şeklinde konuştu.

BÜYÜKYONCALI'NIN KAPAKLIYA BAĞLANMASI BÜYÜKŞEHİR'DE REDDEDİLDİ

Akbulut, konuşmasında Büyükyoncalı Mahallesi’nin Kapaklı’ya bağlanması durumuna da değinirken "Büyükyoncalı'nın Kapaklı'ya bağlanmasını Milletvekillerinin engellediği yönündeki söylemler gerçeği yansıtmıyor. Bunu Büyükşehir Belediyesi’ne sormak gerekiyor. Büyükyoncalı’nın Kapaklı’ya bağlanmasını milletvekilleri engelledi diyorlar. Bu külliyen yalan. Bu dedikoduyu çıkaranlar Büyükşehir Meclisinin kararını görsünler. Yoncalı’nın Kapaklı’ya bağlanması orada reddedildi. Halkımız yanlış bilgilerle yanıltılıyor” dedi.

DAHA BAŞARILI OLACAĞIZ

Konuşmasının sonunda, Salih Bezgin’le birlikte çıtayı Kapaklı’da daha yükseğe çıkaracaklarını belirten Akbulut “Yeni yönetimle birlikte Kapaklı’da daha başarılı olacağız” ifadelerini kullandı. Akbulut’tan sonra AKP Eskişehir Milletvekili Ülker Can ve AKP Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay da kısa birer konuşma yaparken, kürsüye son olarak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu geldi.

YOĞUN GÜNDEM ARASINDA KAPAKLIYA GELDİK

Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un ardından konuşma gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yoğun gündem arasında Kapaklı'yı ziyaret etmek istediklerini dile getirirken "Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duydum. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK 16. EKONOMİSİNE SAHİBİZ

Dış politika'nın yoğun emek isteyen bir alan olduğunu dile getiren Bakan Çavuşoğlu "Dünya değişiyor Türkiye değişiyor. Bölgemizde yaşanan sorunlar başka bölgelere duyarsız kalmamız anlamına gelmez. Türkiye artık kabuğunu kırmış bir biçimdedir. Dünyanın en büyük 16. ekonomisine sahibiz" dedi.

TÜRKİYE AKSARAYI HAKEDİYOR

Son günlerde tartışma konusu olan yeni Cumhurbaşkanlığı sarayı Aksaray'a değinen Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu "Aksaray tartışılıyor. 80 yılda Cumhurbaşkanına yeni bir saray yapılmayacak mı? Türkiye bunu hak etmiyor mu? Büyük Türkiye'ye bu yakışmıyor mu? Neymiş o maliyet bu maliyet. Neymiş Recep Tayyip Erdoğan'ın sarayıymış. Sizler daha Recep Tayyip Erdoğan'ı anlamamışsınız. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken apartman dairesinde oturuyordu. Uçakta alırız, istersek bir tane daha alırız. Paramızda var imkanımız da var. İMF'ye borç ödeyen bir ülke değiliz, borç veren bir ülkeyiz" dedi.

KAPAKLI'NIN İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAĞIZ

Birlik beraberlik içerisinde yollarına devam edeceklerini dile getiren Bakan Çavuşoğlu "Kapaklı'ya geldim ve heyecanı gördüm. Kapaklı'nın önemini bilen Recep Tayyip Erdoğan burayı İlçe yaptı. Kapaklı'nın ihtiyaçlarını karşılayacağız. Yeni kurulan İlçelerde birtakım sıkıntılar olur. Karamsarlığa kapılmayın. Hizmet binasının ihalesinin yapılacağının müjdesini verdik" dedi.

HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Kapaklı'nın okul ihtiyacı olduğuna da değinen Çavuşoğlu "Devlet bütçeden ayıracak, hayırseverlerde yardım edecek. En kısa zamanda ne ihtiyaç varsa hepsi yapılacak. 13 yılda yapılan derslik sayısı ortadadır. Yeni kurulan İlçeye hastanede kurulması lazım. Sizin ihtiyacınız olan büyük bir hastane yaptıracağız. Çünkü Kapaklı büyüyor. En iyisini yapalım. Kapaklı'ya gelecek olan hizmetlerin takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

SALİH BEZGİN BAŞKAN SEÇİLDİ

Çavuşoğlu’nun konuşması sonrasında delegeler oy kullanma işlemini gerçekleştirirken, tek listeyle gerçekleştirilen kongre sonunda AKP Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin oldu.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Salih Bezgin Başkanlığı'ndaki AKP Kapaklı İlçe Yönetimde, Ercan Üçel, Hamit Oral, Kemal Özel, Bülent Çiftci, Süleyman Saydam, Harun Cihan, İlhami Özkan, Mehmet Aymak, Erol Gürsoy, Reşat Ünlü, Hüseyin Şenses, Mecnun Kaynarpunar, H.İbrahim Demirel, Barış Sürücü, Sefer Demir, Naciye Bozkurt, Tarkan Mehmedoğlu, Kahraman Yelyudan, Murat Eviş, Mecit Coğal, Melek Sarıtaş, Ayhan Özkan, Tamer Aşık, Nurten Pandır yer alıyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan - 9 yıl önce
1000 odaya kimleri koyacaksınız onuda anlatsaydınız ya. 1000 oda be.