86 yaşındaki nine Vatan Partisinde

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekilleri çalışmalarını Saray ilçesinde sürdürdü. Sarayda Pazar esnafını ziyaret eden Vatan Partisi Tekirdağ 1. Sıra adayı Aynur çalım pazarcılarla sohbet etti. Saray halkı AKP hükümetine tepkili

86 yaşındaki nine Vatan Partisinde
15 Mayıs 2015 Cuma 17:46

 Saray ilçesinin Büyükyoncalı Mahallesine geçen Partililer burada tarlada çalışan 86 yaşındaki Hüdaye Ataman’a parti rozeti taktı. Hüdaye Ataman 86 yaşında olmasına rağmen tarlada çalışmak zorunda olduğunu belirtti. Hüdaye Ataman “Ben 86 yaşındayım ne yapabilirim başka bir gelirim yok burda çalışarak en azından geçimimi sağlıyorum. Başka yapacak birşeyim yok.” dedi. Vatan Partisine neden üye olduğunu belirten Hüdaye Ataman şunları söyledi. “Vatan Partisini izliyorum çok beğeniyorum.  Vatan Partisi Türkiye’ye sahip çıkıyor.” dedi.  Milletvekili Adayı Aynur Çalım tarlada çalışan diğer kadınlarla da kucaklaştı.  Büyükyoncalı Mahallesinden Küçük Yoncalı Mahallesine geçen Vatan Partililer ve Milletvekili Adayı Aynur Çalım burada da partiye üye olanlara rozetlerini takti. Vatan Partisinin çalışması kahve ziyaretleri ile son buldu.

HERGÜN ONLARCA ÜYE YAPIYORUZ

Ulusal bir gazeteye konuşan Vatan Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Aynur Çalım “bize barajı geçebilirmisiniz diye soruyorlar onlara şunu söylüyorum. Biz günde onlarca partiye üye olanlara rozet takıyoruz. Köylerde üye olanlar bize bildiri bırakın bende burada çalışayım diyerek Vatan Partisi için çalışmak istiyorlar. Bugün Tekirdağ’ın her yerindeyiz. Çalışmalarımız esnasında şunu görüyoruz. Türkiye’de Vatan Partisinin yükselişi var. Bu yükseliş iktidar olana kadar devam edecek” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.