9 Ekim son gün

Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi’ne yeni kayıt veya kayıt yenilemeleri 9 Ekim’e kadar devam ediyor.

9 Ekim son gün
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Ekim 2020 Salı 12:12

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman 2020-2021 eğitim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme başvurularının  9 Ekim 2020 tarihine kadar devam ettiğini  yeni kayıt yaptıracakların veya kayıt yenileyeceklerin hak kaybına uğramamak için müraacatlarını yapmaları gerektiğini bildirdi.
Akman yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi: “Bu yıl iki dönemi başarı ile uygulanan Açık Öğretim Ortaokulu ve Açık Öğretim Lisesi 3.dönemi korona virüs sebebiyle uygulanmadığından, hak kaybını önlemek için uygulanmış sayıldı.  
Açık Öğretim Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerin salgın döneminde yaşadıkları mağduriyetin giderilmesi, yeni eğitim öğretim yılı kayıtlarının zamanında başlatılabilmesi için 3. dönem sınavı yapılmış kabul edilerek öğrencilerin 3. dönem kayıt yenilemeleri otomatik olarak yapılarak bir dönemde   olabilecekleri  toplam ders sayısı kadar ders atanarak ve otomatik olarak atanan bu derslerden öğrenciler başarılı sayıldı. Açık öğretim lisesi ve açık ortaokula ilk kayıt olacak öğrencilerimiz diploma aslı veya öğrenim durum belgesinin aslı, lise terk ise tasdikname aslı, bir adet vesikalık, kimlik fotokopisi ile kuruma gelip ön kayıt işlemi yaptıracakladır. Kayıt yenileme yaptıracak öğrencilerimiz ise banka dekontu ile merkezimize gelmeleri yeterlidir. Vatandaşlarımızın 09 Ekim tarihine kadar kayıt veya kayıt yenileme yaptırmaları gerekmektedir. Açık Lise ve Açık ortaokul sınavları  5-6 Aralık 2020 tarihlerinde yapılacaktır”
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.