9 ekip ile kesintilere müdahale

Geçtiğimiz haftaya damgasını vuran ve vatandaşı çileden çıkaran elektrik kesintileri hakkında Tredaş Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı

9 ekip ile kesintilere müdahale
06 Ocak 2015 Salı 08:09

 Çerkezköy Tredaş İşletmi Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan Çerkezköy, Saray ve Kapaklı hattında yaşanan elektrik kesintilerini olumsuz hava koşullarına bağlayan Tredaş Genel Müdürlüğü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 Son günlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle iletken kopukları, kuvvetli fırtınaya bağlı direk yıkılması, buzdan dolayı araçların elektrik iletim direklerine çarpması gibi nedenlerden birçok arıza meydana gelmiştir.

 ARIZAYA MÜDAHALE NEDEN GECİKTİ?

Meydana gelen elektrik kesintileri ile ilgili Çerkezköy İşletme Müdürlüğümüze bağlı 40 kişilik saha personeli, arızanın meydana geldiği anlardan itibaren ivedilikle müdahalelerini yapmaktadır. Ancak, özellikle kırsal kesimlerde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yolların trafiğe kapalı olması, ekiplerimizin arızaya müdahale etmesini geciktirmiştir.

 TOPLAM 9 EKİP MÜDAHALE ETTİ

Çerkezköy-Kapaklı hattında 6 ekip, Saray için ise 3 ekip 24 saat esasına dayalı olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Şu ana kadar kayıtlarımıza göre sadece Çerkezköy-Kapaklı-Saray ilçelerinde 1000’in üzerinde arıza, ekiplerimizin müdahalesi ile giderilmiştir.

186 ÇAĞRI MERKEZİ ÇÖKTÜ

Ayrıca, ALO 186 Çağrı Merkezimize yapılan yoğun arama nedeniyle hatlarda sorun meydana gelmiş, vatandaşlarımız çağrı merkezimize ulaşmakta güçlük çekmiştir. Vatandaşlarımıza sürekli ve kesintisiz hizmet için çalışmalarımız Trakya genelinde devam etmektedir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.