94/3 askerler için veda gecesi düzenlendi

Kapaklı Belediye 94/3 tertip 9 asker için eğlence gecesi düzenledi. Düzenlenen geceye Asker yakınları büyük ilgi gösterirken, gecede konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bu gecede gençlerimiz askerlik öncesi moral bulmaları açısından önemli bir gece. Bu gibi etkinlikler birlik ve beraberliğin kardeşlik duygularının arttığı gecelerdir. Şimdiden gençlerimize hayırlı tezkereler diliyorum” dedi

94/3 askerler için veda gecesi düzenlendi
23 Ağustos 2014 Cumartesi 08:01

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİLER
Kapaklı Mehmet  Elfide Erdegül İlkokulu’nda düzenlenen asker eğlencesine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile çok sayıda asker yakını katıldı. Yapılan gece dolayısıyla asker adayları Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya kendilerine verdiği bu moral dolu geceden dolayı teşekkür ederek, Başkan Mandalı’ya plaket takdim ettiler.
ASKERLİK ÇOK
ŞEREFLİ BİR GÖREVDİR
Ailelerin evlatlarını askere gönderme mutluluğuna ortak olan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, yaptığı konuşmada, “Bu gece burada çok güzel bir tablo var. Ben sizler adına gurur duyuyorum, Cenabı Allah evlatlarımıza askere gitmeyi nasip eylemiş. Nasip olursa çocuklarımız birliklerine teslim olacaklar. Ama on beş ay sonrada Allah’ın izni ile sağ salim evlerine dönecekler. Askerlik çok şerefli bir görevdir, Cenabı Allah tüm gençlerimizi askere gitmeyi nasip eylesin. Biz bu evlatlarımızın sayesinde evlerimizde rahatça uyuyoruz. Ben kendilerini ve bu güzel evlatları yetiştiren anne ve babaları kutluyor, şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi
KUTSAL VATANİ
GÖREVİ FEDAKARCA
YAPACAKLARINA
 İNANIYORUM
Askerlerin burnu dahi kanamadan memleketlerine dönmeleri temennisinde bulunan Mandalı, “Mehmetçiklerin kutsal vatan görevini fedakârca yapacaklarına olan inancım tam. Vatanımıza, toprağımıza ve bayrağımıza sıkı sıkıya bağlı bir milletiz. Vatan ve bayrak sevgisi sadece sözle olmuyor. Bunun için icraatta gerekiyor. İşte 94/3 tertip askerlerimizde bu icraatı gösteriyorlar. Yapılan çağrıya ‘evet biz bu işe gönüllü varız’ diyerek Askerlik Şubelerine koşuyor ve hayır dualarımızla gidiyorlar. Bunu yaparken hiçbir karşılık beklemeden bu vatana, bu bayrağa, bu toprağa olan vazifelerini de en güzel şekilde ifade ediyorlar” diye konuştu.
GENÇLERE ŞİMDİDEN HAYIRLI TEZKERELER DİLEDİ
Amerika’nın Irak’ta yaptıklarına değinen Mandalı, “Amerika Irak için kardeşlik dedi, barış dedi ama oradaki petrol için insani konuların birleşmemesi için uğraş verdiler. İşte aynı oyunu içeriden ve dışarıdan olmak üzere negatif unsurlar oynasa da dikkat etmeliyiz. Şunu bilelim yeter insan yaşam tarzında birleşmeliyiz. Bunu yakalarsak Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet bölünmeyeceğini dosta, düşmana göstermiş oluruz. Bu gecede gençlerimiz askerlik öncesi moral bulmaları açısından önemli bir gece. Bu gibi etkinlikler birlik ve beraberliğin kardeşlik duygularının arttığı gecelerdir. Şimdiden gençlerimize hayırlı tezkereler diliyorum” açıklamasında bulundu.
MANDALI’DA
GENÇLERİN
COŞKUSUNA ORTAK OLDU
Gecede gençler aileleriyle birlikte gönüllerince eğlenirken, Belediye Başkanı İrfan Mandalı da gençlerin coşkusuna ortak oldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.