95 fidan toprakla buluştu

Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Kaymakamlığı iş birliği ile Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen ağaç dikimi etkinliğinde 95 adet fidan toprakla buluşturuldu.

95 fidan toprakla buluştu
06 Nisan 2018 Cuma 13:15

HATIRA ORMANINA DİKİLDİ
Ambardere Mevkii’nde 15 Temmuz Hatıra Ormanı’nda düzenlenen ağaç dikimi etkinliğine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Mal Müdürü İlhami Taşkın, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Vekili Gökmen Mavi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve Gaziler ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri katıldı.
TOPLAM 95 TANE
45 adet dişbudak, 40 adet akçe ve 10 adet de ağaç hatmi olmak üzere toplam 95 adet fidanın toprakla buluşturulduğu program, İlçe Müftüsü Vehbi Bardakçı’nın duası ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.