97. yılı törenlerle kutluyoruz

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. yılı ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılı, 28 Ekim Çarşamba günü saat 12.45’te Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayacak.

97. yılı törenlerle kutluyoruz
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Ekim 2020 Çarşamba 12:38

29 Ekim Perşembe günü Çerkezköy Hükümet Konağı önünde saat 09.30 düzenlenecek olan Tebrikat Kabul töreninin ardından kutlamalar saat 10.00’da devam edecek.

Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 97. yılı  ve Çerkezköy’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 98. Yılı  28 Ekim Carşamba günü saat 12.45’te Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulması ile başlayacak.
29 Ekim Perşembe günü Çerkezköy Hükümet Konağı önünde  saat 09.30 düzenlenecek olan Tebrikat Kabul töreninin ardından kutlamalar saat 10.00’da devam edecek.
29 Ekim kutlamaları, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması Şalı Bayrağımızın göklere çekilmesinin ardından, şiirler okunup, halk oyunları gösterileri düzenlenecek.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından kutlamalar salgın hastalık kurallarına riyat ederek bütün gün devam edip, gece saat 24.00’da sona  erecek.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.