Abban, tatil boyunca uygulamalara katıldı

Ramazan Bayramı tatilini tamamlayanlar, dönüş yolunda trafikte yoğunluğa neden olurken, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri bayram boyunca denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürdü. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban bayram boyunca trafik denetimi yapan ekiplere her gün eşlik ederek sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Abban, tatil boyunca uygulamalara katıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Haziran 2019 Perşembe 13:13

ÇOCUKLARA SÜRÜCÜ SEYAHAT KARNESİ VERİLDİ
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince asayiş ve genel güvenliğe ilişkin ek tedbirler aldı. Ramazan bayramı süresince genel güvenlik ve asayiş kontrolü ile Çerkezköy’ün ve misafirlerinin huzur ve güven içersinde bir bayram geçirmeleri sağlandı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de Ramazan Bayramı trafik tedbirleri kapsamında 9 gün boyunca Çerkezköy-Çorlu yolunda, ilçe merkezinde, Kızılpınar ve Veliköy Mahallelerinde düzenlediği trafik uygulamaları ile yolcu güvenliğinin sağlanmasına katkı sundu. 9 gün boyunca belli aralıklarla gerçekleştirilen uygulamalarda ekiplerce durdurulan araç sürücülerinin belgeleri kontrol edildi. Polis ekipleri, sürücüleri özellikle emniyet kemeri takmaları, cep telefonu kullanmamaları ve hız limitlerine uymaları konusunda uyardı. Trafik polisleri, durdurdukları araçlardaki çocuklara "Sürücü Seyahat Karnesi" vererek ebeveynlerinin yaptıkları kural ihlallerini bu karneye işaretlemeleri istedi.
KAYMAKAM ABBAN DA UYGULAMALARA KATILDI
 İlçe merkezinin birçok bölgesinde bayram boyunca devam eden uygulamalara her gün katılan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Torun yalnız bırakmadı. Uygulamalarda sürücüleri trafik kurallarına uymaları ve bayram süresince dikkatli olmaları konusunda uyaran Kaymakam Abban, “İçişleri Bakanlığımızın talimatları ile Emniyet Genel Müdürlüğümüz ve Trafik Hizmetleri Başkanlığına bağlı daire başkanlıklarımızın koordinesinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşlarımızın kazasız belasız, sıfır ölüm prensibi, hedefi ile bayram tatillerini geçirip sevdiklerine kazasız belasız gidip gelmeleriyle alakalı planlamalar yaparak tüm tedbirleri aldık. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Çerkezköy’de de emniyet müdürlüğümüz ve jandarma komutanlığımızın trafik görevlileriyle 31 Mayıs-9 Haziran tarihlerinde sıkı bir denetim gerçekleştirdik. Bende 9 günlük bayram tatili boyunca her gün uygulama yapan ekiplerimizi bizzat yerinde takip ettim” ifadelerini kullandı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.