Abonelik bilgilerinizi güncellemeyi unutmayın

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), yasal zorunluluklar sebebiyle Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’daki tüm abonelerin, abonelik bilgilerini güncellemesi konusunda uyarılarda bulundu.

Abonelik bilgilerinizi güncellemeyi unutmayın
28 Ağustos 2013 Çarşamba 07:36

422 Sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, 5490 sayılı Nüfus Hizmetleri Kanununun 68. Maddesi ve Elektrik Piyasası Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği’nin 14. Maddesi gereğince Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’daki tüm abonelerinin, abonelik bilgilerini güncellenmesi gerekiyor.

Vatandaşların, mevcut aboneliğine ait bilgilerin eski, eksik veya hatalı olması sebebiyle, bahsedilen mevzuat gereği cezai yaptırım ile karşılaşmamaları yönünde uyarılarda bulunan yetkililer, bilgi güncelleme işlemlerinin 31 Ekim 2013 tarihine kadar yapılması gerektiğini vurguladı.
Abonelik bilgilerinin güncellemek için aşağıdaki yöntemlerin izleniyor:

1)İnternet üzerinden bize ulaşın:
www.tredas.com.tr veya www.trepas.com.tr adreslerinden “Bilgi güncelleme” menüsünü kullanarak bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
2)Posta ile bize ulaşın:
Adresinize gönderilen mektubumuzun 3. ve 4. Sayfalarında yer alan formu doldurup aşağıdaki belgeler ile birlikte bize gönderebilirsiniz. Posta adresimiz “Hürriyet Mahallesi Tepebaşı Sokak No:10 Tekirdağ”
3)Size en yakın İşletmelerimize uğrayın:
Adresinize gelen veya size en yakın işletmelerimizden temin edebileceğiniz bilgi güncelleme formunu doldurup aşağıdaki belgeler ile birlikte işletmelerimize bırakabilirsiniz.

Bilgi Güncelleme için Gerekli Belgeler:

•Abonenin TC Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı fotokopisi
•Abonenin Kira Kontratı fotokopisi (Kiracı iseniz)
•Abonenin Vergi Levhası fotokopisi (Ticari işletme ise)
•Abonenin son elektrik faturası fotokopisi

Ayrıca elektrik aboneliğiniz kendi adınıza olmayıp önceki kiracı veya mülk sahibi adına kayıtlı ise size en yakın işletmemize başvurarak kendi adınıza abonelik yaptırmanız gerekmektedir. Kendi adınıza abonelik yaptırmadan elektrik kullandığınızın tespiti halinde, usulsüz elektrik kullanımı nedeniyle elektriğiniz kesilerek hakkınızda cezai işlem uygulanacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.