Acemiliklerini Veliköy’de attılar

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz düzenlediği basın toplantısında kendi bünyelerinde oluşturulan Tiyatro Grubu hakkında açıklamalarda bulundu. Yaklaşık 5 aydır tiyatro çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Karagöz, “Amatör tiyatro grubumuz Veliköy’de acemiliklerini atlattılar şimdi ise Çerkezköy Halk Eğitim Merkezinde 21 Nisan tarihinde oyunlarını sahneleyecekler” dedi

Acemiliklerini Veliköy’de attılar
19 Nisan 2015 Pazar 13:07

5 AYDIR BÜYÜK ÖZVERİ İLE ÇALIŞTILAR

Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz düzenlediği basın toplantısında Çerkezköy Kent Konseyi Tiyatro Grubu hakkında açıklamada bulundu. Çerkezköy Kent Konseyi Hizmet Binasında düzenlenen basın toplantısında Kent Konseyi Amatör Tiyatro grubu çalışmaları hakkında konuşan Karagöz, “Kent Konseyi Amatör Tiyatro Grubunun ilk olarak Müjdat Gezen’in yazdığı oyun olan Artiz Mektebini Veliköy’de sahneledi. Amatörde olsa yaklaşık 5 aydır büyük özveri ile çalışmalarını sürdürdüler” ifadelerini kullandı.

ÜCRETSİZ OLARAK SAHNELENECEK

Çerkezköy halkını ücretsiz olarak sahnelenecek olan tiyatro oyununa davet eden Serkan Karagöz, “Oyunumuzun yönetmenliğini yapan Tahsin Saroğlu ve ekip arkadaşı Ercan Sönmez ile oyuncu arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Amatör tiyatro grubumuz Veliköy’de acemiliklerini atlattılar şimdi ise Çerkezköy Halk Eğitim Merkezinde 21 Nisan tarihinde oyunlarını sahneleyecekler. Çerkezköy’lü vatandaşlarımızı Halk Eğitim Merkezine bekliyoruz” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.