Açık havada patlamış mısırlı sinema keyfi

Çerkezköy Belediyesi Açık Hava Sinema Geceleri kapsamında senaryosunu Cem Yılmaz’ın, yönetmenliğini kıvanç Boruönü’nün yaptığı ‘Arif v 216’ isimli Türk filmi Çerkezköy’ün 3 ayrı noktasında sinemaseverler ile buluştu.

Açık havada patlamış mısırlı sinema keyfi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Haziran 2022 Pazartesi 13:13

Çerkezköy Kentpark, Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak Parkı ve Veliköy Mahallesi Hürriyet Meydanı’nda dev ekranlarda sinemaseverlerin beğenisine sunulan Arif v 216 adlı filmi keyifle izlendi.

3 NOKTADA DEV EKRANLAR KURULDU

3 farklı noktasında eş zamanlı kurulan dev ekranlarda açık hava sinema keyfi yaşayan vatandaşlar, Çerkezköy Belediyesi tarafından patlamış mısır ikramı da yapılırken, vatandaşlar aileleri ile birlikte ünlü oyuncu Cem Yılmaz’ın rol aldığı Arif v 216 filmini izlediler ve keyifli saatler geçirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.