Açık İkili Briç Turnuvası Çorlu'da gerçekleştirildi

Türkiye Briç Federasyonu'nun Trakya Açık İkili Şampiyonası Çorlu Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi

Açık İkili Briç Turnuvası Çorlu'da gerçekleştirildi
16 Nisan 2014 Çarşamba 07:41

Çorlu Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye'nin farklı illerinden gelen briç sporcuları katıldı. Turnuvanın açılışı Çorlu Belediye Hizmet Binası’nda bulunan Seminer Salonu’nda Federasyon temsilcileri ve milli oyuncuların deneyimlerini paylaştıkları bir toplantıyla gerçekleştirildi. Ayrıca vefat eden Çorlulu briç sporcuları Mehmet Bormalı ve Ergin Mandacı da toplantıda anıldı.
EV SAHİBİ OLDUĞUMUZ İÇİN MUTLUYUZ
Toplantının sonunda Trakya Açık İkili Briç Turnuvası'na verdiği destekten dolayı Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan'a plaket takdim edildi. Kaymakam Doğan, katılımcılar hitaben yaptığı konuşmada Alanya Kaymakamı olduğu dönemde briç sporuyla ilgilenmeye başladığını belirterek, “Briç turnuvalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Türkiye’nin her yerinden gelen sporcuların katılımıyla üst düzey turnuvalar gerçekleştiriliyor. Her geçen yıl ilgi ve katılımın arttığını görüyoruz. Bu turnuvanın düzenlenmesinde büyük emeği olan eski Federasyon Başkanı Nafiz Zorlu, eski milli briç sporcularımız Süleyman Kolata ve Coşkun Kesgin'e teşekkür ederim” dedi.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Serhad Çatalkaya'nın da briç sporcusu olarak katıldığı iki günlük turnuvanın sonunda dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

2014 Trakya Açık İkili Turnuvası sonunda derece yapan isimler şöyle oluştu:

GENEL SIRALAMA
1.Kudret Metin–Erdal Olcay Ercan
2.İ. Adnan Ekşioğlu–Tamer Akbulut
3.Coşkun Kesgin–Nafiz Zorlu
4.Serhat Paksoy–İpek Başarır
5.Cemal Narin–Hakan Yıkgeç
KARIŞIK
İsmail Kandemir–Sevil Nuhoğlu
BAYAN
Nadide Saltıel–Sevgi Dinçel
SENYÖR
Mahmut Yergin–Hamit Emen

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.