Açık Lise sınavları 3-4 Ocak'ta

Açık lise 1. dönem sınavlarının 3-4 Ocak tarihlerinde Çerkezköy'de bulunan 12 okulda yapılacağı bildirildi

Açık Lise sınavları 3-4 Ocak'ta
24 Aralık 2014 Çarşamba 19:05

 ÜÇ OTURUMDA GERÇEKLEŞECEK

Açık lise sınavları iki gün ve üç oturum şeklinde gerçekleşecek. 3 Ocak Cumartesi  günü saat 09.30 ve 14.00 olmak üzere iki oturum, 4 Ocak Pazar günü ise saat 09.30'da bir oturum gerçekleşecek. Sınava girecek öğrencilerin sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanlarının yanlarında olmasının sınava giriş için yeterli olacağı belirtilirken sınav saatinden en geç yarım saat önce hazır bulunmaları gerektiği belirtildi.

SINAVIN GERÇEKLEŞECEĞİ OKULLAR

Açık lise sınavı Çerkezköy'deki 12 okulda gerçekleştirilecek. HFZ Anadolu Lisesi, Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi, ÇTSO Anadolu Lisesi, Nurullah Narin Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Raif Dinçkök Ortaokulu, Pakize Narin Anadolu Lisesi, 75. Yıl Ortaokulu, Mevlana Ortaokulu, G.O.P Şehit Jand. Uzm. Onb. Dinçer Ersoy İ.O, İnci Narin Yerlici İ.O, Özel İdare İlkokulu'nda yapılacak.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.