Açık Lise sınavları hafta sonu

Açık lise sınavlarının bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağını belirtilirken Çerkezköy'de 6 okulda yapılacak olan sınava toplam 6 bin 60 öğrencinin gireceği belirtildi

Açık Lise sınavları hafta sonu
21 Ağustos 2014 Perşembe 07:29


SINAVLAR 3 OTURUM HALİNDE GERÇEKLEŞECEK
 Açık lise sınavı iki gün üç oturumda yapılacak. Cumartesi günü iki oturum Pazar günü ise bir oturum gerçekleştirilecek. Sınava girecek öğrencilerin sınav giriş belgesi ve nüfus cüzdanlarının yanlarında olmasının sınava giriş için yeterli olacağı belirtilirken sınava giriş belgelerinin Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi veya internet aracılığıyla alınabileceği bildirildi.
1 VE 26 EYLÜL ARASI KAYIT YAPTIRABİLECEKLER
Açık lise sınavı Çerkezköy'deki 6 okulda gerçekleştirilecek. HFZ Anadolu Lisesi, Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi, ÇTSO Anadolu Lisesi, Nurullah Narin Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Raif Dinçkök Ortaokulu'nda yapılacak. Sınav sonuçlarının sınavın yapıldığı tarihten itibaren bir ay içerisinde açıklanacağını belirtilirken, açık liseye ilk defa kayıt yaptıracakların 1 Eylül 2014 tarihinde açık lise kayıt işlemlerinin başlayacağı ve 26 Eylül 2014 tarihine kadar süreceği belirtildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.