Açık Lise ve Ortaokul sınavları 31 Mart – 1 Nisan’da

Çerkezköy İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 2017 – 2018 öğretim yılı Açık Lise ve Açık Ortaokul sınavları 31 Mart – 1 Nisan 2018 Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağı bildirildi

Açık Lise ve Ortaokul sınavları 31 Mart – 1 Nisan’da
27 Mart 2018 Salı 12:00

AÇIK LİSE SINAVLARI 3 OTURUMDA YAPILACAK
İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 31 Mart - 1 Nisan 2018 tarihinde 3 oturumda yapılacak olan sınavların birinci oturumu 31 Mart Cumartesi günü saat 09.30’da, ikinci oturumu yine 31 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da, üçüncü oturumu ise 1 Nisan Pazar günü saat 09.30’da gerçekleşecek. Açık Lise sınavları Cumartesi ve Pazar günü 3 oturum şeklinde yapılacakken; Açık Ortaokul sınavları ise sadece Cumartesi günü 2 oturum şeklinde gerçekleşecek.
9 OKULDA GERÇEKLEŞECEK
Açık Lise sınavlarına 9 okul ve Çerkezköy K1 tipi Kapalı Cezaevi’nde girilecek olup, sınava girilecek okulları Mevlana Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu,75. Yıl Ortaokulu, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, Metin Seçkin Ortaokulu, Çerkezköy Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Meslek Lisesi, Fevzipaşa İlkokulu ve Nurullah Narin Ortaokulu oluşturmakta.
AÇIK ORTAOKUL SINAVLARI 31 MART’TA
Öte yandan 31 Mart tarihinde 2 oturumda yapılacak olan Açık Ortaokul sınavının birinci oturumu saat 09.30’da, ikinci oturumu ise 14.00’da gerçekleşecek. Açık Ortaokul sınavlarına Cumhuriyet Ortaokulu, 75. Yıl Ortaokulu ve Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde girilecek.
YARIM SAAT ÖNCEDEN OKULDA BULUNULMASI GEREKİYOR
Çerkezköy İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre sınava girecek olan öğrencilerin en geç saat 09.00'da belirtilen okullarda sınava hazır halde bulunmaları gerekiyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.