Açık Lise ve Ortaokul sınavları 7-8 Ocak’ta

Çerkezköy İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 2016 – 2017 öğretim yılı Açık Lise ve Açık Ortaokul sınavları 7 – 8 Ocak 2017 Cumartesi ve Pazar günleri yapılacağı bildirildi

Açık Lise ve Ortaokul sınavları 7-8 Ocak’ta
04 Ocak 2017 Çarşamba 12:27

AÇIK LİSE SINAVLARI 3 OTURUMDA YAPILACAK
İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 7 – 8 Ocak 2017 tarihinde 3 oturumda yapılacak olan sınavın birinci oturumu 7 Ocak Cumartesi günü saat 09.30’da, ikinci oturumu 7 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’da, üçüncü oturumu ise 8 Ocak Pazar günü saat 09.30’da gerçekleşecek.
10 OKULDA GERÇEKLEŞECEK
Açık Lise sınavlarına 10 okul ve Çerkezköy K1 tipi Kapalı Cezaevi’nde girilecek olup, sınava girilecek okulları Mevlana Ortaokulu, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu, Nurullah Narin Ortaokulu, Fevzipaşa İlkokulu, Çerkezköy Tepe Ortaokulu, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Raif Dinçkök Ortaokulu ve 75. Yıl Ortaokulu oluşturmakta.
AÇIK ORTAOKUL SINAVLARI 8 OCAK’TA
Öte yandan 8 Ocak tarihinde 2 oturumda yapılacak olan Açık Ortaokul sınavının birinci oturumu saat 09.30’da, ikinci oturumu ise 14.00’da gerçekleşecek. Açık Ortaokul sınavlarına 75. Yıl Ortaokulu’nda girilecek.
YARIM SAAT ÖNCEDEN OKULDA BULUNULMASI GEREKİYOR
Çerkezköy İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan duyuruya göre sınava girecek olan öğrencilerin en geç saat 09.00'da belirtilen okullarda sınava hazır halde bulunmaları gerekiyor.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.