Açık ortaokul kayıt ve kayıt yenileme başladı

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yetkilileri Açık Öğretim Ortaokulu 2014-2015 Öğretim Dönemi yeni kayıtları ve kayıt yenilemelerinin 21 Temmuz’da başladığını ifade etti.

 Açık ortaokul kayıt ve kayıt yenileme başladı
04 Ağustos 2014 Pazartesi 07:30

12 EYLÜL TARİHİNDE SONA ERECEK
Açık Öğretim Ortaokulu kayıtlarının başladığını ifade eden Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü yetkilileri, 21 Temmuz tarihinde başlayan kayıt ve kayıt yenileme işleminin 12 Eylül tarihinde sona ereceğini ifade ettiler. Kayıt için gerekli evraklar hakkında bilgi veren yetkililer, “Açık Ortaokul için gerekli evraklar diploma aslı veya öğrenim belgesi, bir adet fotoğraf, 10 TL Banka dekontu. Açık lise için gerekli evraklar ise diploma aslı veya tasdikname aslı, bir adet fotoğraf 20 TL banka dekontu. Adaylar kayıt ücretlerini Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıf Bank’a yatırabilirler” denildi.
18 YAŞININ DOLMASI GEREKİYOR
Yetkililer ayrıca Açık Öğretim Lisesi 2014-2015 Yılı yeni kayıt yılı takviminin de belli olduğunu ifade ederek, “2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda Açık Öğretim Lisesi öğrencisi olacak kişiler kayıtlarını 01-26 Eylül tarihleri arasında yapabilecekler. Açık Öğretim Lisesi’ne kayıt olmak için adayların 18 yaşını doldurmuş ve herhangi bir lise ile ilişiğinin bulunmaması gerekiyor” açıklamasında bulunuldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.