Adalet Yürüyüşü için yollara düştüler

CHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ne katılmak üzere Çerkezköy'den Kocaeli'ye giderek yürüyüşe katıldı

Adalet Yürüyüşü için yollara düştüler
05 Temmuz 2017 Çarşamba 16:03

KORTEJE EŞLİK ETTİ

CHP Tekirdağ İl Başkanlığı organizasyonuyla yapılan ve İlçelerin katılımıyla gerçekleşen 20 km’lik Adalet Yürüyüşüne 20. gününde, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar ve Yönetim Kurulu üyeleri ve partililerin olduğu Tekirdağ heyeti de Genel Başkan Kılıçdaroğlu önderliğinde yürüyüş kortejine eşlik etti.

SLOGANLAR EŞLİĞİNDE YÜRÜDÜLER

Partililer Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasında 20 Km’lik etabı ellerinde “Adalet”, “Adalet için el ele, adalet için hep birlikte”, “Adalet için yürüyoruz" sloganları atarak ve “İzmir Marşı” söyleyerek bitirdiler.

DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yürümek için güzel bir gün  diyerek başlattığı ve ilk gününden bu yana ilçe olarak destek verdiğimiz “Adalet Yürüyüşü”ne Çerkezköy'de yönetim kurulu üyelerimiz, Belediye Meclis Üyelerimiz, partililerimiz ile birlikte Tekirdağ örgütünün öncülüğünde Kocaeli-İstanbul arasındaki 20 Km’lik yürüyüşe eşlik ettik. Bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.

ADALET BİR GÜN SİZEDE LAZIM OLACAK

Herkesin adalete, tarafsız yargıya ihtiyacının olduğunu belirten Camcı, "Bu adalet bir gün size de lazım olacak. Adalet yürüyüşü tüm Türkiye halkı içindir.  Bizi bir arada tutan adalet, demokrasi, insan hakları için, birlik ve beraberlik için hepimiz için yürüdük. Çocuklarımız tacize, tecavüze uğramasın, kızlarımız zorla evlendirilmesin, eğitim alsın kimse onları ayrı vagonlara bindirmesin diye yürüdük. İşçi kardeşlerimiz için, madencilerimiz için yürüdük" diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.