ADD’de Dündar Orhan yeniden başkan seçildi

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi Olağan Kongresi üyelerin katılımı ile yapıldı. Dernek binasında gerçekleştirilen kongrede Dündar Orhan yeniden başkanlığa seçildi.

ADD’de Dündar Orhan yeniden başkan seçildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:47

SEÇİMLER 3 YIL ARAYLA YAPILACAK
Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi’nin 10. Olağan Kongresi dernek binasında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından divan heyeti oluşturuldu. Kongrede konuşan Dernek Başkanı Dündar Orhan seçimlerle ilgili verdiği demeçte, “Daha önce seçimlerimiz 2 yılda bir yapılıyordu. Alınan karar neticesinde seçimlerimiz 3 yılda bir yapılacak. Aidat sistemi ile ilgili de önemli değişiklikler oldu. Daha önce mobil aidat sistemi kullanıyorduk. Bölgede ilk kez bu sistemi kullanan dernek bizdik. Şimdilik mobil aidat sistemini tamamen kaldırdık. Artık makbuz karşılığında aidatlarımızı alacağız” ifadelerini kullandı.
YÖNETİM EKİBİ BELLİ OLDU
Ardından yapılan başkanlık seçimlerine tek liste ile gidildi. Başkanlığa yeniden Dündar Orhan seçilirken yönetim de şu isimlerden oluştu: Dündar Orhan, Kenan Yoleri, Nurtekin Erol, Hülya İğdeli ve İlhan Temur.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.