Adnan Şahin yeniden başkan seçildi

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi 2 Mart 2014’de Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı dernek merkezinde yaptı

 Adnan Şahin yeniden başkan seçildi
04 Mart 2015 Çarşamba 18:52

 GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Dernek başkanlığına Adnan Şahin; yönetim kuruluna Abdullah Şakrak, Belda Güler, Arzu Özkan, Ayşe Çalışkan,Önder Çapan, Hayrettin Gözlü; yedek üyeliğine Uğur Hatipoğlu, Salih Şakrak, Ömer Beşenk, Demet Coşkun, Fırat Emeç, Emre Yanyiğit, Sezen Şahin; denetim kuruluna ise Salih Bulduk, Sezgin Şahin ve Nurten Uslu seçilmiştir.

BANA BU GÖREVİ LAYIK GÖREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Dernek Başkanı Adnan Şahin, yeniden göreve getirilmesinin ardından yaptığı açıklamada kendisine güvenip tekrar göreve getiren herkese teşekkürlerini sunarken; “Başta Genel Başkanımız Sayın Lokman Ayva olmak üzere Eski Onursal Başkanımız Sayın Fevzi Durmuş’a ve değerli üyelerimize, bu kutsal görevi bize layık gördükleri için şahsım ve yönetim kurulu adına ayrı ayrı sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım. Ben ve ekip arkadaşlarım bize emanet edilen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız.” dedi.

BEYAZAY AİLESİNDE OLMAK GURUR VERİCİ

Başkan Adnan Şahin derneğin faaliyetleri hakkında bilgi vererek; “ Bize verilen bu onurlu görev doğrultusunda ekibimle birlikte hizmet etmekten gurur duyarız. Beyazay ailesinde olmak, kamu yararına faaliyet gösteren böylesi kutsal, özellikle engellilerimize eğitim alanında meslek kursları veren, onlara istihdam yaratan bir kurumda görev almanın gururu kelimelerle anlatılamaz. Ülkemize böylesi hayırlı bir kurumu kuran Kurucu Genel Başkanımız Sayın Lokman Ayva başta olmak üzere, emeği geçen herkese, özellikle Onursal Başkanımız Sayın Fevzi Durmuş ve şube başkanımıza binlerce teşekkürlerimizi arz ederiz.” ifadelerini kullandı.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZE SAHİP ÇIKILMALI

Başkan Adnan Şahin: “ Tekirdağ Çerkezköy’ümüze hizmetlerimiz aynı şekilde devam edecek. Yeni ekibimizle, yeni projelerimizler eğitimlerimize devam edeceğiz. Unutulmamalı ki burada hepimiz birer engelli adayıyız. Tüm kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve sanayicilerin istihdam konusunda daha duyarlı olmaları, engelli kardeşlerimize sahip çıkmaları gerekiyor. Bu vesileyle ben ve ekip arkadaşlarım hizmetlerimize devam edeceğiz.” açıklamalarında bulundu.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.