Afyonkarahisarlılar iftarda buluştu

Çerkezköy Afyonkarahisarlılar Derneği Yönetimi Organize Cami Kültür Merkezi'nde iftar yemeği verdi

Afyonkarahisarlılar iftarda buluştu
03 Temmuz 2015 Cuma 17:53

 KATILIM YOĞUN OLDU

Önceki gün gerçekleştirilen iftar programına Dernek başkanı Şahin Çalışkan , Elmomis Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Hurma, Avcı Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Avcı , Elit Optik ve çok sayıda Afyonkarahisarlı vatandaş katıldı.

HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYORUZ

İftar sonrasında konuşma gerçekleştiren Dernek Başkanı Şahin Çalışkan "Katmer şöleninden sonra aldığımız olumlu tepkiler bizi birbirimize kenetlemiştir. Birlik ve beraberliğimizi her geçen gün güçlendiriyoruz , hemşerilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan ayı mübarek olsun" dedi.

"KATMER ŞÖLENİNE DAVET"

Afyon kültürünü Çerkezköy’de yaşattıkları için mutlu olduklarını kaydeden Dernek Başkanı Şahin Çalışkan Afyonkarahisarlılar olarak birbirlerine çok bağlı olduklarını dile getirdi. Şahin "Geçen yıl Ağustos ayında gerçekleştirilen katmer şölenine de ilgi büyüktü. Bu yıl 30 Ağustos'ta gerçekleştireceğimiz katmer şölenine tüm hemşerilerimiz ve halkımız davetlidir. Birlik ve beraberliğimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.