Ahmet Üzgün görevine geri döndü

25. Dönem Milletvekilliği seçimlerine AKP Tekirdağ Adayı olarak katılan Ahmet Üzgün, milletvekili seçilemeyince Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne geri döndü

Ahmet Üzgün görevine  geri döndü
24 Haziran 2015 Çarşamba 18:05

 AKP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMUŞTU

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Üzgün, 25. Dönem Milletvekilliği seçimleri için 6 ay önce görevinden istifa ederek AKP’den aday adayı olmuştu. AKP Genel Merkezi tarafından aday sıralamasında 6. sıraya yerleştirilen Ahmet Üzgün, AKP’nin Tekirdağ’dan 2 milletvekili çıkarması sonucu milletvekili seçilememişti.

HFZ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜNE GERİ DÖNDÜ

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından Ahmet Üzgün, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü olarak dün sabah eski görevine yeniden başladı. “Yönetmeliğimiz gereği seçimleri kazanamayan adaylar, ayrıldıkları okullara geri dönebiliyorlar. Biz de bu şekilde eski görevimize yeniden başladık.” diyen Ahmet Üzgün, tekrar Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü olarak zikredilmeye başladı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.