Aile Sağlığı Merkezine yeni yer bakılacak

Fevzipaşa Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak’ın “Artan nüfus karşısında artık bu Aile Sağlığı Merkezimiz ihtiyaca cevap vermekte zorlanıyor. Şuanda burada 5 doktorumuz vatandaşlarımıza hizmet veriyor ama ihtiyacı karşılamakta zorlanıyor” demesi üzerine, söz konusu bölgeye yeni bir Aile Sağlığı Merkezi yapacaklarını açıkladı

Aile Sağlığı Merkezine yeni yer bakılacak
07 Mart 2016 Pazartesi 17:11

NÜFUS ARTIŞI KARŞISINDA ASM YETERSİZ KALDI

Fevzipaşa Mahallesi’nin artan nüfusu karşısında Aile Sağlığı Merkezi’nin ihtiyacı karşılamakta zorlandığını, şuanda 5 doktorun görev yaptığı Aile Sağlığı Merkezi’nin artık yetersiz kalmaya başladığını belirten İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak’ın, bölgenin yeni bir Aile Sağlık Merkezi ihtiyacı olduğunu belirtmesi üzerine Belediye Başkanı Vahap Akay, “Fevzipaşa Aile Sağlığı Merkezi Fevzipaşa Mahallesi’nin yanı sıra Yıldırım Beyazıt Mahallesi halkına da hizmet veriyor. Artan nüfus karşısında hizmet vermekte zorlandığını bugün görüyoruz. Bugünden itibaren Fevzipaşa Mahallemiz ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Aile Sağlığı Merkezi yapmak için yer bakacağız. Yeri tespit ettikten sonra da yeni Aile Sağlığı Merkezimizi yaparak, Aile Hekimlerimize tahsis edeceğiz” dedi.

YENİ YER İÇİN YILDIRIM BEYAZIT MAHALLESİ’NE BAKILACAK

Yeni Aile Sağlığı Merkezi’ni Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne düşündüklerini de kaydeden Başkan Vahap Akay, “Yeni Aile Sağlık Merkezi’ni Yıldırım Beyazıt Mahallesi’ne yaparsak bu mahallede yaşayan vatandaşlarımızın Namık kemal Bulvarı’nı geçmeden Aile Sağlığı Merkezi’ne ulaşmalarını da sağlamış oluruz” açıklamasını yaptı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.