Ak Gençlikten basın mensuplarına iftar

AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilatlanma Başkanı Rengin Güler iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya geldiler. Gençlik Kolları Başkanı Güneş, yemeğin ardından yaptığı açıklamada, “etkinliklerimiz kapsamında basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelmek istedik. Gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek adına büyük bir özveri ile çalışan basın mensuplarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi

Ak Gençlikten basın mensuplarına iftar
03 Temmuz 2015 Cuma 17:53

 İSTİŞAREDE BULUNDU

Ak Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilatlanma Başkanı Rengin Güler tarafından basın mensuplarına iftar programı düzenlendi. Sivas köftecisinde düzenlenen iftar yemeğinde gazetecilerle yakından ilgilenen AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş teşkilat olarak yapmayı planladıkları programlar hakkında basın mensupları ile istişarede bulundu.

GAZETECİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

İftar yemeğine katılan basın mensuplarına teşekkür eden Emre Güneş, “Ramazan etkinliklerimize siz değerli basın mensuplarımızla iftar programı yaparak devam ediyoruz. Etkinliklerimiz devam edecek, bu yolda bizlerle beraber çalışan tüm basın çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek adına büyük bir özveri ile çalışan basın mensuplarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” açıklamasında bulundu. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.