Ak-Kim’den iftar yemeği

Ak-Kim Yönetimi, Çerkezköy Polis Evi’nde bir iftar programı düzenledi. Yemekte konuşan Ak-Kim Çerkezköy Fabrika Müdürü Süleyman Ece geçen seneki Ramazan’dan bu yana aralarından ayrılanlara rahmet, kalanlara ise uzun ömürler diledi

Ak-Kim’den iftar yemeği
25 Haziran 2016 Cumartesi 14:17

YOĞUN KATILIM YAŞANDI
 
Ak-Kim’in Çerkezköy Polis Evi’nde düzenlediği iftara Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı hacı Ünal, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürü Mehmet Özdemir, İlçe Müftüsü Yusuf Tuna, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsa Altay, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Yılmaz Arat, Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Hasan Toprak, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Hema Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Tunç Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu ve çok sayıda davetli katıldı.
 
YAKLAŞAN BAYRAMI KUTLADI
 
İlçe Müftüsü Yusuf Tuna’nın dualarıyla başlayan iftarın sonunda kısa bir konuşma yapan Ak-Kim Müdürü Süleyman Ece Ak-Kim Çerkezköy Fabrika Müdürü Süleyman Ece, “Bugün sizlerle burada olmaktan büyük bir manevi haz hissediyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Geçen seneki iftarımızda burada olup da şimdi aramızda olmayanlar var. Onlara Allah’tan rahmet, sizlere de sağlık ve esenlikler diliyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyor; hayırlı ve esenlik dolu bir bayram diliyorum.” dedi.
 
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.