AK Parti 700 kişi ile seçim yapacak

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başlarında ve okullarda tam 700 kişi görevlendirdiği bildirildi

AK Parti 700 kişi ile seçim yapacak
07 Ağustos 2014 Perşembe 07:14

Ak Parti Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Çerkezköy’de tam 700 kişi görevlendirdi. SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanı Şükrü Dumanlar, “203 sandık ve okullarda 700 kişi Ak Parti görevlisi olacak.”dedi.
700 KİŞİ GÖREVLENDİRİLDİ
SKM Başkanı Şükrü Dumanlar, Pazar günü yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimine Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak hazır olduklarını söyledi. SKM Başkanı Dumanlar, Çerkezköy’de toplam 202 sandık bulunduğunu ve bu sandıklar için birer asil birer de yedek olmak üzere ikişer müşahit görevlendirdiklerini kaydetti. Dumanlar, “İlçemizde son yerel seçimlerde 247 sandık vardı. Bu seçimde 203 sandığa düştü. 203 asil 203 yedek sandık müşahidi görevlendirdik. Ayrıca her bir okulda 5-6 sandığa bir sorumlu, her bir kata bir sorumlu ve her bir okula da bir sorumlu olmak üzere üçer kişi görevlendirdik. Toplamda 700 kişi seçim günü Ak Parti adına seçimleri takip edecek. Bu sandık görevlileri ve müşahitlerin isimleri Tekirdağ İl Başkanlığımıza oradan da Ak Parti Genel Merkezi’ne bildirilmiştir” açıklamasını yaptı.
AK PARTİ SEÇİME HAZIR
SKM Başkanı Şükrü Dumanlar, tüm sandık görevlileri ve müşahitlere geçtiğimiz hafta eğitim verdiklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm görevlilerimize seçimle ilgili bilgilendirmemizi yaptık. Eğitim verdik. Sandık başlarında nelere dikkat edecekleri ne yapacaklarını herkes öğrendi.”
Dumanlar, Cumhurbaşkanlığı seçimine hazır olduklarını belirterek, seçim çalışmaları kapsamında şunları yaptıklarını kaydetti: “Ayrıca Tekirdağ İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından verilen talimat gereği 9 kişilik mahalle sorumluları oluşturduk. Mahallelerdeki her sokağa da birer sokak sorumlusu verdik. Çerkezköy’de 10 mahallede 996 sokak tespit ettik. Bu sokakların sorumlularını belirledik. İlçemizde bulunan panolara 43 tane Başbakanımızın seçim afişini astık. Başbakanımız adına hazırlatılan, kalem, kokart, ıslak mendil ve broşürleri partililerimiz dağıtıyor. İlçe Başkanlığımız kahve ve esnaf ziyaretleri, sivil toplum örgütü ziyaretleri gibi çalışmalar yürütüyor.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.