AK Parti beldelerde gövde gösterisi yaptı

AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve Milletvekili Adayı Sait Yazı, seçim çalışmaları çerçevesinde Veliköy ve Kızılpınar'a çıkartma yaptı.

AK Parti beldelerde gövde gösterisi yaptı
21 Temmuz 2007 Cumartesi 08:31

AKP Tekirdağ Milletvekili adayı Sait Yazı ve AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen seçim çalışmasının Veliköy'deki etabına Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil de katıldı. Ülkede yakalanan güven ve istikrar ortamının devam etmesi için AK Parti'nin daha güçlü bir şekilde iktidara gelmesi gerektiğini belirten AKP Milletvekili Adayı Sait Yazı, Kızılpınar'dan ve Veliköy'den destek sözü aldı.

VELİKÖY'DE YAPILANLAR İKTİDARIN NİMETLERİDİR

Veliköy'de düzenlenen kahve toplantısının açılış konuşmasını Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil yaptı. Genel Seçimlerde bile olsa halkın karşısına çıkmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Yeşil, "Önümüzdeki günlerde Belediye değil fakat Genel Seçim heyecanını yaşayacağız. Ancak Genel Seçim bile olsa halkımızın karşısında olmaktan mutluluk duyuyorum, sizlere hizmet etmekten büyük kıvanç duyuyorum.

Göreve geldiğimizden beri Veliköy'de bir çok iş yaptık, bir Bulvar çalışması, 3'ten 9'a çıkan park sayısı, toplu konutlar bunların hepsi iktidar partisi olmanın birer nimetidir. Göreve geldiğimizde Veliköy'deki fabrika sayısı 30'du, şuan 86 tane fabrikamız var. Bu da kalkınma, istihdam ve üretim demektir. Sayın Başbakanımız geçtiğimiz günlerde son derece iddialı konuştu ve "Tek başıma iktidar değilsem, çekilirim" dedi. Biz yaptığımız hizmetlerden, üretimden ve kendimizden eminiz. Sayın Başbakanımız o yüzden bu kadar iddialı. Bizim partimizde şöyle de bir kavram var. Bakın bugün Halil Çelik Ağabeyimiz aramızda. Kendisi de Milletvekili aday adayıydı, ancak şuanda tek adayımız Sait Yazı Beyefendi. Buna rağmen bakıyoruz Halil Ağabey kendisinin vekili adaylığı açıklanmamış olmasına rağmen en önde çalışıyor, halka AK Parti Hükümeti'nin yaptığı çalışmaları anlatıyor. Yani bizde kızma, darılma, kırılma gibi durumlar söz konusu değil. Biz de herkes bu millete hizmet etmek için koşuyor, herkes hizmet aşkı ile çalışıyor.

Bugün AKP kadrosu olarak tam kadro karşınızdayız. Demek ki bu hükümet bizim sizin karşınıza çıkamamamızı sağlayacak hiç bir şey yapmamış. Ben bu anlamda çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizlerin oyları ve destekleri ile AK Parti'nin tekrar sandıktan birinci parti olarak çıkacağına inanıyorum" dedi.

357 VEKİL DIŞINDA HİÇBİRİSİ İŞE GİTMEDİ!

Son olarak bir konuşma yapan AKP Tekirdağ Milletvekili Adayı Sait Yazı, AKP'nin tekrar iktidara getirilmesi gerektiğini belirterek, "Biliyorsunuz ki sadece seçim dönemi değil, İlçe ve Belde Teşkilatlarımızla, Milletvekillerimizle sürekli olarak gezdik, sizlerle buluştuk, derdinizi sıkıntınızı dinledik, çözüm üretmeye çalıştık. Şimdi tekrar karşınızdayız ve sizlerin oylarını istiyoruz. İki sebep yüzünden sizlerden oy talep ediyoruz. Birincisi Halil Ağabey'in de belirttiği gibi bu Ülke'de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bize çok büyük haksızlık yapıldı. Bundan önceki bütün Cumhurbaşkanlarını bu Meclis seçmiş, ama Abdullah Bey'e gelince Anayasa Mahkemesi. Herkes bugün vatandaştan oy istiyor. Neden? Mecliste çalışmak, vekillik yapmak için. Biliyorsunuz ki Milletvekillerinin çalışma yeri TBMM'dir. Ama Cumhurbaşkanlığı'nın seçiminin olduğu gün 357 Milletvekili dışındaki hiç bir vekil işe gitmedi. Meclise girmedi ve işini yapmadı. Oysa bundan önceki tüm Cumhurbaşkanlarını TBMM seçmişti.

KOALİSYONLAR ÜLKEYİ KRİZLERE GÖTÜRDÜ

İkinci sebep ise istikrar değerli arkadaşlar. Bu ülkede 4.5 yıldır inanılmaz şeyler oluyor. Vergiler düşüyor, Türk Parası değer kazanıyor, eğitim kalkınıyor, krizler sona eriyor, hortumlar kalkıyor. Diğer yandan bakıyoruz bu ülkeyi koalisyon hükümetleri hep krizlere sürüklemiş. Türkiye'nin bugüne kadarki en büyük büyüme dönemi Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk döneminde gerçekleşmiş ve % 7.8 oranında büyüme, gelişme gösterilmişti. O tarihten bugüne bir tek AKP döneminde o kadar büyük bir gelişme ve büyüme kaydedildi. AK Parti'yi tekrar tek başına iktidara getirerek istikrarın devam etmesini sağlamalıyız. Bugüne kadar ki krizlerin hükümetlerine baktığımızda hepsinin koalisyon hükümeti olduğunu görürüz. Sağlıkta hastaneleri birleştirerek herkesin hastanelerden faydalanması sağlandı. Dış ilişkilerimiz son derece iyi. Eğitimde yapılan yatırımlar Ülke tarihinde hiç olmadığı kadar oldu. En fazla derslik bizim hükümetimiz döneminde oldu. İnşaat sektörü başta olmak üzere tüm piyasalar açıldı. Türkiye’nin her yeri duble otoyol şantiyesine döndü. Koalisyonlar ülkeyi hep krizlere götürdü.

ERKEKLİĞİ O ZAMAN YAPACAKTIN

Amerika Birleşik Devletleri gitti Apo'yu paketledi ve bunlara teslim etti. Bunlar da o zaman ödam cezası olmasına rağmen Apo'yu kesinleşmiş idam cezası olmasına rağmen yargı karşısına çıkartmadılar ve tam 1 yıl boyunca dosyaları Başbakanlık'ta tutarak idamı kaldırdılar. Kimdi o zamanki Koalisyon hükümetinin başındakiler? DSP ANAP ve MHP. Şimdi bakıyoruz o günkü Koalisyon ortaklarından birisi çıkıyor 'Asmaya ipmi bulamadın, al sana ip' diyerek millete ip atıyo, şov yapıyor. Kusura bakma ama sen o dönem koalisyon hükümetinde ortaktın. O erkekliği o zaman yapacaktın. Şimdi niye yapıyorsun? Diğerleri de şehitlerimiz diyerek siyaset yapıyor. Şehitlerin üzerinden, laikliğin üzerinden, Atatürk'ün üzerinden siyaset yapılmaz. Yapılırsa sandıkta alırsınız cevabı. Bu millet size o cevabı verir.

SİYASETE DIŞARIDAN MÜDEHALE EDİLDİ

Bu ülkede vergi indiren başka bir hükümet daha olmadı. İlaç fiyatlarında % 80’lere varan indirimler yapıldı. Enflasyon tek haneli rakamlara düşürüldü. Amaç daha da düşürmek. 27 Nisan'da siyasete dışardan çok ciddi müdahaleler yapıldığını yapıldı. 22 Temmuz'da kurulan sandık, Türkiye'nin Demokratik Cumhuriyet olarak mı, yoksa Bürokratik Cumhuriyet olarak mı? yoluna devam edeceğini belirleyecek. Bizim hedefimiz belli. Biz Demokratik Cumhuriyet'ten yanayız. Hiç kuşkusuz bu dış müdahaleler, Türkiye'de Demokratik rejime büyük darbe vurdu. Bu seçimlerde de halkımız kritik bir oylama yapacak. Türk halkı Temmuz'da kullanacağı oy ile Türkiye'nin Demokratik Cumhuriyet olarak mı? yoksa Bürokratik Cumhuriyet olarak mı? yoluna devam edeceğini belirleyecek.

KIZILPINAR'DA BÜYÜK ŞOV VARDI

Veliköy'de yapılan seçim çalışmalarının ardından ise Kızılpınar'a geçildi. Kızılpınar Fatih Sultan Mehmet parkında gerçekleştirilen seçim çalışmasına Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Efrahim Yeşil, Çerkezköy ve Kızılpınar Belediyesi Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AKP Tekirdağ Milletvekili adayı Sait Yazı'dan önce Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz beldede yaptıkları çalışmalar hakkında halka bilgi verdi.

AKP'ye yeni katılan 150 vatandaşa yapılan rozet töreninin ardından ise Tekirdağ Milletvekili Sait Yazı bir konuşma yaptı.

Veliköy'de yaptığı konuşmanın benzerini yapan Sait Yazı, Kızılpınar'dan destek sözü aldı ve yeni dönemde 357 değil 400 vekil ile Cumhurbaşkanı'nın seçileceğini belirtti.

HALKIN BİZE OLAN GÜVENİ TAM

Yarın yapılacak olan Genel Seçimler öncesi tüm hazırlıklarını tamamladıklarını ve artık seçimi beklediklerini belirten AKP Tekirdağ Milletvekili adayı Sait Yazı, "Başbakanımızın olsun, ilçe teşkilatlarımızın olsun, ülke genelinde yapılan kamuoyu araştırmalarından olsun gördük ki vatandaşımızın bize olan güveni tam. Ayrıca vatandaş istikrarın da devam etmesi gerektiğinin farkında. Basın aracılığı ile görüyor ve duyuyoruz ki bazı partiler de özellikle Tekirdağ genelinde 5 Milletvekili birden çıkartacaklarını iddia ederek 5 - 0 yapacaklarını belirtiyorlar.

İktidar partisi olarak biz de iddialıyız. Biz de Tekirdağ'da 5 - 0 yapacağımıza inanıyoruz. Yarın yapılacak olan Genel Seçimler'de halkımızın herşeyi gördüğünü ve partimizin, AK Hükümetin yaptığı hizmetleri gördüğünü biliyoruz. Halkımıza güveniyoruz ve bizi bugünkünden daha güçlü bir şekilde Meclis'e göndererek tekrar birinci parti yapacağına inanıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.