AK Parti İlçe Başkanlığı yine Yazı'nın

22 Temmuz Genel seçimleri nedeni ile İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Milletvekili Adayı olan Sait Yazı, seçimlerin ardından yeniden AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atandı.

AK Parti İlçe Başkanlığı yine Yazı'nın

AK Parti İlçe Başkanlığı görevine yeniden Sait Yazı'nın getirilmesi İlçe Teşkilatı'nın büyük bir kısmında memnuniyetle karşılanırken, Sait Yazı'nın yeniden İlçe Başkanlığı görevine atanmasında Belediye Başkanı Ali Ertem'in önemli rol oynadığı öğrenildi.

YETKİ BELGESİ GELDİ

Sait Yazı'nın İlçe Başkanlığı'na yeniden atanması nedeni ile yetki belgesini Çerkezköy'e getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Şık, 22 Temmuz seçimlerinin ardından Çerkezköy'de ilk defa partililer ile biraraya geldiklerini belirterek, "Başarınızı yüzünüze söylemekte geç kaldık, bunun için sizden özür diliyoruz" dedi.

İNANCIM SONSUZ

Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın seçimlerde üzerine düşeni fazlası ile yerine getirdiğini ve bundan sonrada yerine getirmeye devam edeceğine inancının sonsuz olduğunu belirten İl Başkanı Mehmet Şık, İlçe Başkanlığı görevine yeniden Sait Yazı'nın atanmasının Genel Merkezce uygun bulunduğunu ve yetki belgesinin geldiğini ifade etti ve atama yazısını İlçe Teşkilatı'nda yüksek sesle okuduktan sonra İlçe Başkanı olan Sait Yazı'yı tebrik etti. Sait Yazı'nın yeniden İlçe Başkanı olmasını partililerin büyük bir kısmı alkışlarla desteklediler.

1 NUMARAYIZ

İlçe Teşkilatı'ndaki toplantıda konuşanİlçe Başkanı Sait Yazı, başarılı bir seçim dönemini Çerkezköy'ün geride bıraktığını ve Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın Tekirdağ'da ve Trakya'da 1 numara olduğunu belirterek, "Seçimlerde Çerkezköy'de aldığımız %42'lik oy oranı Trakyastandartlarının çok üzerinde bir oy oranıdır. Trakya'da başka böylebir orana ulaşan il veya ilçe teşkilatı yok. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Bunu biz Teşkilatımız ile, Gençlikve Kadın Kollarımız ile, Belde Teşkilatlarımız ve yerel yönetimlerimiz ile birlikte başardık" dedi.

BAŞKANLAR YAZI DEMİŞ

Çerkezköy'ün siyasi gücünün farkında olduklarını fakat bunu Genel Merkeze yeteri kadar anlatamadıklarını belirten İlçe Başkanı Sait Yazı, ortaya çıkan sonuçların bundan sonra daha iyi değerlendirilmesinin daha iyi ve sağlıklı olacağına işaret etti. Seçim zaferinde emeği olan herkese teşekkür eden İlçe Başkanı Sait Yazı, llçe Başkanlığı görevinin yeniden kendisine verilmesinin biraz emrivaki olduğunu ve kendisinin fikrinin alınmadığını belirterek, "Belediye Başkanlarımızın görüşü alınmış ve bunun sonucunda İlçe Başkanlığı görevi yeniden bana verildi. Şimdi kaldığımız yerden devam edeceğiz çalışmalara. Durmak yok, yola devam" dedi.

GÖKHAN İNCE'YE TEŞEKKÜR

Kendisinin yokken İlçe Başkanlığı görevini Gökhan İnce'nin başarı ve özveri ile yürüttüğünü de belirten İlçe Başkanı Sait yazı, Gökhan İnce'ye de çok teşekkür etti.

EMEKLERİN KARŞILIĞINI ALDIK

Toplantıda son olarak söz alan İlçe Başkan Vekili Gökhan İnce, kendisinin İlçe Başkanlığına vekalet ettiği 3 aylık dönemde partinin seçimlerden büyük bir başarı ile çıktığını belirterek, çalışmalarının, emeklerinin karşlığını sandaktan aldıklarını ifade etti. Seçim zaferinde kış dönemi yapılan çalışmaların önemli rolü olduğunu belirten İlçe Başkan Vekili Gökhan İnce, İlçe Başkanlığı'na yeniden Sait Yazı'nın atanmasından sonsuz sevinç ve heyecan duyduğunu belirterek, "Başka bir isim olsa yine çalışacaktık ama Sait Başkana karşıherkesin ayrı bir muhabbeti ve sevgisi var. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından başta toplantıda bulunan Belediye Başkanları olmak üzere İlçe Teşkilatı ve İl Genel Meclis Üyeleri İlçe Başkanı Sait Yazı'yı tebrik ederek, başarılar dilediler,

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.