AK Parti Kadın Kolları Umut'un umudu oldu

AK Parti Kapaklı Kadın Kolları Başkanlığı geçtiğimiz gün yaptığı yardımla örnek bir davranış sergiledi.

AK Parti Kadın Kolları Umut'un umudu oldu
31 Temmuz 2007 Salı 08:32

AK Parti Kapaklı Kadın Kolları geçtiğimiz günlerde örnek bir davranış sergileyerek maddi durumu iyi olmayan Iskan Ailesi'nin 4 yaşındaki felçli oğluna tekerlekli sandalye hediye etti.

YARDIM MELEĞİ GİBİ YETİŞTİLER

AK Parti Kapaklı Kadın Kolları geçtiğimiz günlerde örnek bir davranış sergileyerek maddi durumu iyi olmayan Iskan Ailesi'nin 4 yaşındaki felçli oğluna tekerlekli sandalye hediye etti.

Geçtiğimiz gün Iskan Ailesi'nin evine giderek tekerlekli sandalyeyi teslim ettiklerini belirten Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Neslihan Keskin, "Kapaklı AK Parti Kadın Kolları olarak elimizden geldiğince yapmaya çalıştığımız yardımları sürdürüyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde maddi durumu elverişli olmayan bir ailenin 4 yaşındaki çocuklarının tekerlekli sandalye ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Kadın Kolları olarak ailenin ihtiyacına cevap verebilmek için de hemen çalışmalara başladık.

TEKERLEKLİ SANDALYE VERİLDİ

Yaptığımız çalışmalar sonucunda Iskan Ailesi'ne bir adet tekerlekli sandalye hediye ettik. En küçük ihtiyacı için bile kucağa alınmak zorunda kalan 4 yaşındaki felçli Umut, artık kendisine ait bir tekerlekli sandalye ile rahatça ve serbestçe dolaşabilecek. Yaşı küçük olduğu için henüz arabasını kendisi kullanamıyor ama tekerlekli sandalye sayesinde hem ailesi hem de kendisi için yaşam daha kolaylık olacak.

Keşke 4 yaşındaki küçük bir çocuk rahatça koşup eğlenebilseydi. Ancak taktir Allah'tan. Bize düşen ona ve ailesine yardım etmekti. Ailesine ve kendisine hayırlı olsun. Kapaklı AK Parti Kadın Kolları olarak elimizden geldiğince bu tür etkinliklerimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

İHTİYACIMIZ VARDI
ALLAH RAZI OLSUN

Maddi durumlarının çok fazla iyi olmadığını ve Umut'un tekerlekli sandalyeye çok ihtiyacı olduğunu belirten anne Dursiye Iskan ise, "5 sene önce Ordu Korgan'a bağlı Büyük Akçaköse köyünden Kapaklı'ya çalışmak için geldik. Eşim inşaat işçisi, ben ise ev hanımıyım. Toplam 5 nüfuslu bir ailemiz var ve aylık gelirimiz çok yüksek olmadığı için maalesef 4 yaşındaki felçli çocuğumuza tekerlekli sandalye alamıyorduk.

Umut, doğuştan felçli olduğu için tedavide edilemedi. Tekerlekli sandalye de alamadığımız için sürekli kucakta taşıyorduk. Şimdilik Umut'u taşımak önemli değildi ama yaşı ilerledikçe sorun olacaktı. Tekerlekli sandalyeye çok ihtiyacımız vardı. Bunu temin eden Kapaklı AK Parti Kadın Kollarından Allah razı olsun. İşimizi gördüler ve kendi imkanlarımızla biz alamadığımız için tekerlekli sandalye hediye ettiler. Umut artık tekerlekli sandalye ile kendisi bile dolaşabilecek. Teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.