Ak Parti Kapaklı Teşkilatı çalışmalarına hız verdi

AK Parti Kapaklı Belde Teşkilatı, Kapaklı'da yaptığı kahve ziyaretlerine devam ediyor. Haftada 3-4 kahve ziyaretine giden Belde Teşkilatı mensuplari geçtiğimiz akşam Bahçelievler Mahallesi'ndeki Recep'in Kahvesi'ne ziyaretti bulundu.

Ak Parti Kapaklı Teşkilatı çalışmalarına hız verdi

Ziyarete Kapaklı AK Parti Belde Başkanı Hamit Oral, Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Aşık, M. Emin Çetin, Cevdet Gündoğan, Osman Artuksu, Aydın Akgül, Birsen Bulut, Bayram Dağllı ve Gençlik Kollarından Uğur Tiryaki katıldı.

Kahvedeki vatandaşların sorunlarını dinleyen partililer, vatandaşlara önümüzdeki dönem nasıl bir Belediye Başkanı görmek istediklerini sordular. Kahvede bulunan vatandaşlar Kapaklı'ya yakışır, gerçekten amacı hizmet olan, halkla içi içe olan ve özellikle Kapaklı'yı çamurdan kurtarabilecek yol ve altyapı sorunun çözebilecek bir Belediye Başkanı istediklerini söylediler. Ayrıca Kapaklı'ya Çerezköy'den veya başka yerlerden ithal aday getirilmesine de kesinlikle karşı olduklarını belirten vatandaşlar, Kapaklı'nın sorunlarını Kapaklı'da yaşayanların anlayacağını ve çözeceğini söylediler. Ak Parti Belde Teşkilatı, çevre Ak Partili Belediyeler olan Çerkezköy Belediyesi, B. Yoncalı Belediyes, Veliköy ve Kızılpınar Belediyelerini örnek göstererek oralardaki hizmetlerden vatandaşların gayet memnun olduklarını ve oralarda çamur yol kalmadığını belirttiler.

Ayrıca hükümetin hizmetlerini de anlatan partililer, IMF'ye olan borcun 24 milyar dolardan 7 milyar dolara indiğini, eğitime Cumhuriyet tarihinin en büyük payının ayrıldığını, 80 yılda yapılan duble yolların 5 yılda 2 kat arttığını, enflasyonun 30 yıl aradan sonra tek haneye indiğini, faizlerin düştüğünü, ihracatın 35 milyar dolardan 105 milyar dolara çıktığını ve Türkiye ekonomisinin 2001'de %9 küçülürken sonraki yıllarda kesintisiz ortalama %7 büyüdüğünü belirttiler.

Kapaklı'nın da bundan nasibini aldığını, Kapaklı'ya 1 anaokulu olmak üzere 4 adet okul yapıldığını, doğalgazın geldiğini, çarpık kentleşmeyi önlemek ve vatandaşın ihtiyacını karşılamak için modern Toki konutlarının yapıldığını, yetersiz olan 2 sağlık ocağının yanında 1 sağlık ocağının daha açıldığını ve yetersiz olan elektrik şebekelerinin takviye edierek yenilendiğini belirten Kapaklı AK Parti Teşkilatı yetkilileri, Hükümetin yapmış olduğu icraatlardan Kapaklı halkının memnun olduğunu ve bunu 22 Temmuz seçimlerinde Kapaklı'da %41'lik oyla gösterdiklerini vurguladılar.

Vatandaşlar ise yerel seçimlerde Ak Parti'nin hizmetlerinden yararlanmak için oylarını Ak Parti'den yana kullanacaklarını ifade ederek, AK Parti'den dürüst, kişilikli,onurlu, şahsiyetli ve Kapaklı'da yaşayan birini aday göstermesini istediler.

Soru ve cevap şeklinde geçen ve vatandaşların dilek ve temennilerinin dinlendiği sohbetten vatandaşlar çok memnun olduklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.