AK PARTİ TEŞKİLATI'NDAN ANKARAYA ZİYARET

Yeni Hükümetin kurulmasının ardından Ankara'ya giden Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Belediye Başkanı Ali Ertem, başta Adalet Bakanı Sadullah Ergin olmak üzere, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile görüştü. Yeni kabine üyelerine başarılar dileyen Çerkezköy ekibi bir günlük ziyaret kapsamında, ilçemiz için yapılması planlanan Adalet Sarayı ve Hızlı Tren gibi projeleri de hatırlattı.

AK PARTİ TEŞKİLATI'NDAN ANKARAYA ZİYARET
20 Temmuz 2011 Çarşamba 00:00

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Çerkezköy'e yapılması planlanan yatırımları hatırlatmak için Ankara'ya çıkarma yaptı. İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Belediye Başkanı Ali Ertem ve Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce ile eski İlçe Başkanı Sait Yazı'nın katıldığı Ankara ziyaretinde, başta Adalet Bakanı Sadullah Ergün olmak üzere Bakan ve milletvekilleriyle görüşülerek, Adalet Sarayı ve Hızlı Tren Projelerin hatırlatıldı.
Çerkezköy'e dönen Ak Parti heyeti adına bir basın açıklaması yapan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, "Çerkezköy açısından önem arz eden konuları yetkililerle görüşmek üzere AKP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Ankaraya ziyaret gerçekleştirdi"dedi. Çerkezköy'ün sorunlarının anlatıldığı Ankara ziyaretini kendisiyle birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce ve Ak Parti Çerkezköy eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Sait Yazı'nın katıldığını hatırlatan Demirbağ, "Öncelikli olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nı ziyaret ettik. İlçemizin geleceği açısından önem arz eden katı atık tesisi ve atıksu arıtma tesisi projelerinin geldiği noktalar ile projenin hızlanması açısından Bakanlığın göstermesi gereken destekleri değerlendirdik. Bu ziyaretin akabinde aynı gün öğleden sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giderek, başta ilimiz milletvekilleri olmak üzere Bakanlarımızla görüşme fırsatı bulduk" diye konuştu.
HASTANE VE ADLİYE BİNASINI GÖRÜŞTÜK
Başkan Demirbağ, ekip olarak öncelikle ilimiz Milletvekili Tevfik Ziyaeddin Akbulut ile Çerkezköyde ihtiyaç duyulan yeni bir hastane ve Adliye Binası ihaleleri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını belirterek, Ankara temaslarına ilişkin sözlerini şöyle devam ettirdi: "Görüşmeden sonra Tekirdağ Milletvekili Akbulut, Çerkezköy'e yapılacak yeni hastanenin yapımında Sağlık Bakanlığı ile görüşürek, proje ihalesinin yapıldığını, projenin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını ve yapım ihalesinin daha sonra gerçekleştirileceğini ifade etti. Ayrıca Miletvekilimiz Sayın Akbulut'a, İlçemizin eğitimi açısından ihtiyaç duyulan noktaları anlatan bir dosya teslim ettim. Sayın Akbulut'un ardından Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile görüştük. Bu ziyarette Çerkezköy'de yapılmasını istediğimiz Adalet Sarayı'nı gündeme getirdik. Bir kez daha Sayın Bakanımız ile Adalet Sarayı hakkında konuşma imkanı bulduk. Sayın Bakanımız Sadullah Ergin, Adalet Sarayı ihalesinin yapılması için talimat verdiği bildirildi."
DOKTOR AÇIĞI DİLE GETİRİLDİ
Ankara'daki temaslarını Bakan ve milletvekili düzeyinde sürdürdüklerini belirten Demirbağ, Bakan Sadullah Ergün'ün ardından gerçekleştirdikleri ziyaretler hakkında da bilgi verdi. Demirbağ, "Daha sonra Çerkezköy Heyeti olarak Ankara ziyaretimize aynı gün içerisinde Tekirdağ Milletvekili Özlem Yemişçi, Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün ile devam ettik. TBMM'de Sağlık komisyonu Başkanı Milletvekili Prof. Dr. Cevdet Erdöl ile de bir görüşme yaptık. Bu görüşmede Prof. Dr. Cevdet Erdöl’e Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin doktor eksiğini ilettik" açıklamasını yaptı.
HIZLI TREN İÇİN DE GÖRÜŞME YAPILDI
Demirbağ, Ankara temaslarının son ayağında ise Ulaştırma Bakanlığı bürokratlarıyla görüştüklerini belirtti. Demirbağ, önümüzdeki dönem içinde başlanması planlanan Hızlı Tren Projesi'nin önceliğe alınması konusunda Ulaştırma Bakanlığı bürokratlarıyla fikir alış-verişinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.