Ak Parti'den Hacı Bektaş'a ziyaret

Ak Parti Milletvekili Adayları Hacı Bektaş Veli Derneği'ni ziyaret etti. Başkan Sinan Boztepe ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle biraraya gelen Ak Partililer seçim öncesi destek isterken Milletvekili Ziyaeddin Akbulut "Bu sefer tüm ilçeler dahil Tekirdağ'da Ak Parti birinci parti olacak" dedi. Ziyaretin sonunda Boztepe, Akbulut'a tespih hediye etti.

Ak Parti'den Hacı Bektaş'a ziyaret
11 Haziran 2011 Cumartesi 00:00

Seçime iki gün kala Çerkezköy Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneği Ak Partili Milletvekili Adaylarını ağırladı. Samimi bir havada gerçekleştirilen ziyaret sırasında Ak Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, "Bu sefer tüm ilçeler dahil Tekirdağ'da Ak Parti birinci parti olacak" derken kendisine tespih hediye eden Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Sinan Boztepe, "Sizin desteğinizi çok gördük. Üyelerimiz bunun değerlendirmesini seçimde yapacaktır" diye konuştu.
HACI BEKTAŞ'I ZİYARET ETTİLER
Yarın yapılacak seçim öncesi son haftayı hararetli bir şekilde çalışarak değerlendiren Ak Parti ziyaretleri arasına Hacı Bektaş Veli Sosyal Kültürel ve Yardımlaşma Derneği'ni ekledi. Akşam saatlerinde İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte kalabalık bir grupla gelen Ak Partililer Dernek Başkanı Dede Sinan Boztepe ve çok sayıda Yönetim Kurulu üyesince ağırlandı. Ziyarete Ak Parti Milletvekili ve 1. Sıra Adayı Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Sait Yazı, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce ve parti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ziyaret sırasında Hacı Bektaş Veli Derneği üyelerinin desteğini seçimde isteyen Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, "Bu defa inşallah Tekirdağ'da tüm ilçeler dahil Ak Parti 1. parti olacak" dedi.
İFTİRALAR BOŞ ÇIKTI
Önceki yıllarda Ak Parti'ye yönelik yapılan eleştirilerin geçerli olmadığını 8.5 yıllık iktidarları döneminde gösterdiklerini ifade eden Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, "Bize iftiralar vardı. Türkiye'yi İran'a çevirecekler diyorlardı. Laiklikle sorununuz var, Mustafa Kemal ile sorununuz var diyorlardı. Bunların hiçbirisinin olmadığını Ak Parti 8,5 yıllık iktidarında yaptığı Alevi açılımı, Kürt açılımı, Roman açılımı ile tabuları yıkarak gösterdi. Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için yapılan çalışmalar görüldü. Artık sağlık alanında yapılan hizmetler, eğitimdeki gelişmeler, ekonomideki başarılar konuşuluyor. Köyleri dolaşıyoruz. Çiftçi çok düşük faizle kredi aldığını söylüyor. Ben Ak Partili değilim ama istikrardan yanayım bu kez Ak Parti'ye oy kullanacağım diyorlar.  Eskiden insanımız kimliğini gizliyordu. Şimdi artık herkes ait olduğu kimliği rahatça söyleme özgürlüğü var. Daha iyisi Anayasa değişikliği ile olacak. Daha büyük açılımlar yapılacak. Ak Parti merkez sağ demokrat ve muhafazakar kimliğini ortaya koymuştur" diye konuştu.
HAYIRLI SONUÇLANMASINI DİLİYORUZ
Ziyaeddin Akbulut'un konuşmasının ardından kısa bir konuşma da Milletvekili Adayı Sait Yazı yaptı. Yazı, "Bu ülkede birileri Alevi-Sünni diye insanları birbirine düşürerek kendi iktidarlarını sağladı. Tüm vatandaşlarımızı birinci sınıf vatandaş yapmaya talibiz. Ak Parti döneminde herkes kendi kimliğini söylemekten gurur duyar hale geldi. Eskiden böyle miydi?" diye sordu. Ak Partilileri dinleyen Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Sinan Boztepe, "Öncelikle bu nazik ziyaretinizden ötürü teşekkür ediyorum. Bugüne kadar hep yanımızda olduğunuz. Bunu sadece ben değil üyelerimizde seçimde değerlendirecektir. Özellikle Ali Başkanımız ve Faruk Başkanımız bize her zaman destek oldu. Dernek Binası'nın yapımına katkıda bulundular. Tarlada izi olanın sofrada yeri olur derler. Bizde iziniz var. Bunu da eminim üyelerimiz yine takdir edecektir. Seçimin hayırlı sonuçlanmasını diliyoruz. İnşallah Türkiyemiz'de istikrar sürecek" dedi.
MİLLETVEKİLİ OLURSAN SANADA HEDİYE EDER
Ziyaretin sonunda Başkan Boztepe, Hacı Bektaş'dan getirdiği tesbihi Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'a hediye etti. Tespih için Boztepe'ye teşekkür eden Akbulut, daha sonra espriyi patlattı. Sait Yazı'ya dönerek "Milletvekili seçilince sana da hediye eder" diyen Akbulut, herkesi güldürdü. Ziyaret Dede Boztepe'nin yaptığı dua ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.