Ak Parti’den Karagöz’e hayırlı olsun ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan İşcan, Kamil Yiğit, Kamil Çetintaş, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Ak Parti’den Karagöz’e hayırlı olsun ziyareti
12 Temmuz 2014 Cumartesi 07:21

 ZİYARETTE BULUNDU
Önceki gün Çerkezköy Kent Konseyi Binası’nda gerçekleşen ziyarette Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçilen Serkan Karagöz’e başarılar diledi.
TECRÜBELİ BİR DOSTUMUZ
Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ziyarette bir konuşma gerçekleştirirken, görevin Serkan Karagöz’e çok yakıştığını belirterek “Serkan Bey tecrübeli bir dostumuzdur. Geçmişte Anavatan Partisi’nin İlçe Başkanlığını ve birçok derneğin başkanlığını yapmıştır. Ayrıca hayırsever biri olarak güzel işlere imza atmıştır. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
GÖNÜL BİRLİĞİ İÇERİSİNDEYİZ
Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken “ Sizler ile gönül birliği içerisindeyiz. Reşat Bey ile Emlakçılar Derneği altında beraber çalışmalara imza attık. Hepiniz candan dostumsunuz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.