Ak Parti’den Kaymakam’a veda ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın Sultanbeyli’ye atanmasının ardından kendisine veda ziyaretinde bulundu. Dostane sohbet havasında geçen ziyarette konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Devletin, vatandaşın yanında olduğunu gösteren mülki amirimiz oldunuz. Devletin şefkat elini hissettirdiniz. Her şey için çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı

Ak Parti’den Kaymakam’a veda ziyareti
13 Aralık 2016 Salı 10:21

TERÖRÖRÜ LANETLEDİ
1 Aralık 2016 tarihinde Sultanbeyli Kaymakamlığı’na atanması nedeniyle Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ı ziyaret eden Ak Partili heyet, Kaymakam Kubilay’a Türk Kahvesi takımı hediye etti. Konuşmalarına, geçtiğimiz gün Beşiktaş’ta gerçekleşen terör saldırısını lanetleyerek başlayan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Emniyet Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyoruz. İnanıyorum ki bu durumu hep birlikte aşacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.” dedi.
HİZMETLERİNİZDEN DOLAYI SONSUZ ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ
Kaymakam Kubilay’ın 3 yılı aşkın bir üredir Çerkezköy’de görev yaptığını ve bu süre zarfında Çerkezköy için önemli çalışmalarda ve hizmetlerde bulunduğunu dile getiren Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Size samimi bir veda ziyaretinde bulunmak istedik. Hizmetlerinizden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Devletin, vatandaşın yanında olduğunu gösteren mülki amirimiz oldunuz. Kaymakam Bey’i hep iyi hizmetleriyle anacağız.” diye konuştu.
HAKKINIZI HELAL EDİN
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın gerçekleştirdiği hizmetlerden bazıları sayarak konuşmalarına devam eden Öğe, “Devletin şefkat elini hissettirdiniz. Esnafın yanında oldunuz. Dolu dolu, çalışan bir 3 yıl geçirdiniz. Her şey için çok teşekkür ediyoruz. Hakkınızı helal edin.” dedi.
HİZMETTE BERABERLİK İLKESİNCE HAREKET ETTİK
Ziyaretlerinden dolayı Ak Partili heyete teşekkür eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, “Burada görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. İlçe Başkanımız ve Yönetimi yaptığımız çalışmalarda büyük katkı ve destek gösterdiler. Burada, hizmette beraberlik ilkesince hareket ettik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
TÜRK KAHVESİ TAKIMI HEDİYE ETTİLER
Ziyaretin sonunda Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a Türk Kahvesi takımı hediye etti.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.