Ak Partiden nezaket ziyaretleri

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte AK Parti İlçe eski Başkanlarından Reşat Bahar, bir dönem İlçe Başkan Vekilliği görevinde bulunan Selda Yeşil ile İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Celal Yeşilyurt’u makamında ziyaret etti

Ak Partiden nezaket ziyaretleri
17 Eylül 2015 Perşembe 17:19

İŞ YERLERİNDE ZİYARET ETTİLER

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri önceki gün çeşitli ziyaretlerde bulundular. Ziyaretin ilk durağı bir dönem İlçe Başkan Vekili olarak görev yapan Selda Yeşil oldu. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak 1 Kasım Pazar günü yapılacak 26.dönem milletvekilliği seçimleri için fikir alışverişinde bulunuldu. İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ardından AK Parti Çerkezköy İlçe eski başkanlarından Reşat Bahar’ı işyerinde ziyaret etti.

ÇALIŞMA PROGRAMLARINI BELİRLİYORUZ

Reşat Bahar’a geçtiğimiz günlerde vefat eden amcası nedeniyle taziyelerini ileten Öğe, İlçe Teşkilatı olarak faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Yaklaşık genel seçimlere İlçe Teşkilatı olarak hazır olduklarını ifade eden Abdullah Öğe, “Cuma günü milletvekili aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu’na bildirilecek, ardından da aday tanıtım toplantısı yapılacak. Aday tanıtım toplantısının ardından bizlere tempolu bir dönem bekliyor. İlçe Teşkilatı olarak bizlere sunulacak çalışma programını bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ

Öğe konuşmasının devamında ise, “1 Kasım Pazar gününe kadar artan tempoda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hedefimiz AK Parti’nin yeniden iktidara gelmesi noktasında üzerimize düşeni layıkıyla yerine getirebilmektir. Adaylarımızla birlikte vatandaşlarımıza kendimizi anlatacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ DİLE GETİRDİ

AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Reşat Bahar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ile İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaretlerinin son durağında İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden Celal Yeşilyurt’u yeni işyerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.