Ak Parti'den Yağcı'ya ziyaret

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar ve Yönetimi, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı'yı makamında ziyaret etti

Ak Parti'den Yağcı'ya ziyaret
12 Eylül 2014 Cuma 07:23

ZİYARETTE BULUNDULAR
Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar ve yönetimi, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı'ya yeni görevlerinin kendisine ve Çerkezköy'e hayırlı olması temennisinde bulunurken, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı da ziyaretlerinden ötürü Başkan Reşat Bahar ve yönetimine teşekkür etti.
 
1-30 EKİM TARİHİNDE İLÇE KONGRESİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
Ziyarette konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından 2015 yılında yapılacak olan milletvekilliği seçimleri ile ilgili çalışmalara başlayacağız. Ayrıca 1-30 Ekim tarihleri arasında ilçe kongresini yapmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili hazırlıklarımızı da sürdürüyoruz. Sizlere de bugün hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Görevinizde başarılar diler, Çerkezköy için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi ardından ziyaret basına kapalı bir şekilde devam etti.

2 AYDIR ÇERKEZKÖY'DE GÖREV YAPIYOR
Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Adli Yargı Yaz Kararnamesi kapsamında Çerkezköy'e atanmıştı. İlk görevine 2001 yılında Sinop'un Boyabat ilçesinde 3 yıl süre ile Hakim olarak başlayan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Nadir Yağcı, 2004 yılında Maraş'ın Andırın ilçesinde 2 yıl Cumhuriyet Savcısı olarak görev yaptı. 2006 yılında Manisa'nın Sarigöl ilçesinde, 2008 yılında Van merkezde ve 2011-2014 yılında Tekirdağ merkezde Cumhuriyet Savcılığı görevi yapan Mehmet Nadir Yağcı, yaklaşık 2 aydır Çerkezköy'de ilk Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yapıyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.