Ak Partili gençlerden Mursi’ye destek

Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin idama mahkum edilmesi Çerkezköy’de protesto edildi. Düzenlenen protestoda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, “Biz Kur’an-ı Kerim’in ayetleri ve peygamber efendimiz Muhammed Mustafa (sav)’in , ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir’’ hadisİ şerif-i ışığında Muhammed Mursi’ye yapılan bu haksızlığa bir son verilmesini ve hakkı olan yönetimin kendisine iade edilmesini istiyoruz” dedi

Ak Partili gençlerden Mursi’ye destek
20 Mayıs 2015 Çarşamba 17:03

 MURSİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER


Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin idama mahkum edilmesine tepki gösterildi. Merkez Osmanlı Camii önünde yapılan basın açıklamasına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş, Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün  Eğitim Bir Sen Çerkezköy Temsilcisi İsa Çetin, vatandaşlar ile Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 


AŞAĞILIK SİYASETÇİLERİ ŞİDDETLE KINIYORUZ


AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş yaptığı açıklamada, “halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanı esaret altına alındı. Demokrasinin geçmişten bu güne kadar olan serüveninde; halk iradesine vurulan bütün prangalar tek tek kırılmış ve zalimler hak ettiği cezayı almıştır ve rabbimizden tek dileğimiz yine böyle bir sonun gerçekleşmesidir. Bu bağlamda; Mısır’da halkın seçtiği Cumhurbaşkanını esaret altına alıp, daha sonra idamına karar veren cunta yönetimini ve ülkemizde bu konuyu destekler nitelikte mesnetsiz açıklamalar yapan aşağılık medya organlarını ve aşağılık siyasetçileri şiddetle kınıyoruz” diye konuştu.

YÖNETİMİN KENDİSİNE İADE EDİLMESİNİ İSTİYORUZ

Güneş konuşmasının devamında ise, “Verilen karara Avrupa ülkelerinin sessiz kalmalarını samimiyetsizlik olarak görüyoruz. Her fırsatta demokrasinin ve insan haklarının koruyucusu olduğunu ileri sürerek, açıklamalar yapan ve yaptırımlar uygulayan batının büyük devletleri bu insanlık suçunun karşısında sükûnetlerini koruyarak ne kadar samimiyetsiz olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. Biz Kur’an-ı Kerim’in ayetleri ve peygamber efendimiz Muhammed Mustafa (sav)’in ,  ‘Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan gibidir’’ hadisİ şerif-i ışığında Muhammed Mursi’ye yapılan bu haksızlığa bir son verilmesini ve hakkı olan yönetimin kendisine iade edilmesini istiyoruz” dedi.

AHLAKSIZ SİYASET ÖRNEĞİDİR

Gençlik Kolları Başkanı Emre Güneş konuşmasının sonunda ise, “Medya patronları ve onların yayın organları tarafından kullanılan, aşağılık siyasetçiler tarafından da desteklenen “Yüzde 52 ile seçilmiş cumhurbaşkanına idam’” manşetinin seçim meydanlarında cumhurbaşkanımıza karşı bir gözdağı olarak dillendirilmesi bir ahlaksız siyaset örneğidir” diye konuştu. 

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.