Ak Partili İl Başkanı ve Milletvekilleri yalan söylüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy incelemeleri esnasında Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret ederek, güven tazeleyen başkanlara ve yeni yönetimlerine başarılar diledi.

Ak Partili İl Başkanı ve Milletvekilleri yalan söylüyor
24 Ocak 2018 Çarşamba 17:19

ALBAYRAK VE AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kadir Albayrak’ı teşkilatta CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Kadın Kolları Başkan Ebru Alaca, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Can Avcılar ve partililer karşıladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ziyaretinden ötürü teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Engin Camcı “Teşkilat olarak kongrelerimizi tamamladık. 2019 yerel ve genel seçimlerine hazırlanıyoruz. Bir önceki dönemde yaşadığımız başarıyı inşallah ilk olarak yerel daha sonra genel seçimlerde yakalayacağız. Çerkezköy’e Başkanımız, Vahap Akay ile birlikte çok büyük katkıda bulunuyorlar.  Sonuçta gözle görülen değişikler var. Hem Büyükşehir hem de Çerkezköy Belediyesi Çerkezköy’ün yarınlarına yapılacak yatırımlara imza atıyorlar” diye konuştu.
ÖRGÜTE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğunu kaydeden Başkan Albayrak “Bugün CHP olmasaydı Büyükşehir Belediye Başkanı olamazdım. Örgüte çok önem veriyoruz.  Yerel yönetimde geldiğimiz noktada Vahap Akay ile benim açımdan yeterli hizmeti vermeye çalıştık. Bu yeterli değildir. Çerkezköy nüfusu önümüzdeki günlerde açıklanacak. 143 bin 500 olan nüfusün 160’ine çıkacağını düşünüyoruz. O nedenle Çerkezköy’ün sorunlarının ötelenmemesi gerekiyor” dedi.
YALAN SÖYLEMEYE BAŞLADILAR
Ak Parti Tekirdağ teşkilatını eleştiren Albayrak “Özellikle İl Başkanları ve Milletvekilleri yalan söylemeye başladılar. Verdikleri rakamlar ve suçlamaları da yanlıştır. İsteyin, ben size dosya vereyim doğru rakamları halka söyleyiniz” diye konuştu.
AK PARTİ YÖNETİMİNDE 2 KERE SEL BASKINI OLDU
Başkan Albayrak “Çerkezköy’ü 1982’den beri tanıyorum. Ak Parti ile yönetildiğinde iki defa sel baskınına maruz kaldı. 40 kilogram yağış yağdığı zaman Çerkezköy büyük bir afet ile karşılaştı. Büyük bir ciddi alt yapı çalışması yaparak 85 kilogram yağışta sıkıntı yaşamadık. Önümüzdeki süreç hareketli geçecek. Ak Parti’nin Türkiye’ye verecek bir şeyi kalmadı. Hepimiz bunu görüyoruz. Neyi nereye getirdikleri belli değil. Ekonomi tıkandı ve ülkeyi de iyi yönetemiyorlar. Aynı otorite hem valiyi hem de Ak Parti İl Başkanını atıyor. Sıkıntının kaynadığı da buradadır” dedi.
KIZILPINAR ŞUAN 150 BİN NÜFUSA HİTAP EDECEK ALT VE ÜST YAPIYA SAHİPTİR
Seçim kitapçığında yer alan vaatlerini teker teker yerine getirdiklerini kaydeden Albayrak “Ne söz verdiysek onları vatandaşlarımıza anlatacağız. Kızılpınar’ın nüfusu 51 bine dayanıyor. İki tane Muratlı ilçesi Kızılpınar yapıyor. Kızılpınar’a seçim zamanında geldiğimde her tarafı çamur ve berbattı. Kızılpınar şuan 150 bin nüfusa hitap edecek alt ve üst yapıya sahiptir. Alt yapının ise yüzde 70’i tamamlandı. Bizlerin aynı heyecanı tekrardan yakalayacağımızdan şüphem yoktur. Kurultayın ardından yeni heyecanla seçimlere hazırlanacağız.  Bu örgüt yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden üstesinden gelecektir” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ESKİ CHP - 6 yıl önce
SİZ HEP DOGRUMU SOYLUYOSUNUZ YALAN BASI SİZSİNİZ SAYIN CAMCI,