AK Partili Vekillerden teşekkür ziyareti

22 Temmuz seçimlerinden ezici bir üstünlük ile ayrılan AK Parti'nin kutlamaları ve teşekkür ziyaretleri sürüyor. Pazar günü yapılan seçimlerde AK Parti'den Milletvekili seçilen T. Ziyaeddin Akubulut ve Necip Taylan, Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ettiler.

AK Partili Vekillerden teşekkür ziyareti
25 Temmuz 2007 Çarşamba 07:56

AK Partililerin çoşkulu alkışları arasında İlçe Teşkilatı'na gelen T. Ziyaeddin Akbulut ve Necip Taylan, Çerkezköy halkına ve İlçe Teşkilatı'na verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nda İlçe Başkan Vekili Gökhan İnce, Belediye Başkanları Ali Ertem, Efrahim Yeşil ve Faruk Korkmaz, 22 Temmuz seçimlerinde AK Parti'nin Milletvekili Adayı olan Sait Yazı ve partililer tarafından karşılanan her AK Parti'nin 23. dönem Tekirdağ Milletvekilleri T. Ziyaeddin Akubulut ve Necip Taylan, uzun süre partililer taarfından ayakta ve çoşku ile alkışlandı.

DOPİNG OLACAK

Seçimlerde halkın AK Parti'ye bir 5 yıl daha verdiğini ve istikrardan yana tercihini kullandığını belirten AK Parti tekirdağ Milletvekili T. Ziyaeddin Akbulut, Türkiye genelinde kendilerine verilen %46.6'lık halk desteğinin önümüzdeki çalışma döneminde kendilerine doping etkisi yapacağını söyledi. Aldıkları oy oranının AK Parti'yi daha güçlü bir iktidar yapacağını belirten Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ'da da aldıkları oyun çok önemli olduğunu belirterek, "Tekirdağ'da CHP ile aramızdaki fark bu seçimde biraz daha azaldı. Daha doğrusu fark kalmadı artık" dedi.

PROF. VEKİLDEN İLK DEĞERLENDİRMELER

Çerkezköy İlçe Teşkilatı'na ve halkına teşekkür eden Milletvekili Ziyaeddin Akbulut'un ardından söz alan Tekirdağ'ın yeni Milletvekili Prof. Dr. Necip Taylan, AK Parti'nin 2001 yılında kurulmasının hemen ardından yapılan seçimlerde iktidara geldiğini ve aradan geçen 5 yılın ardından yapılan seçimlerde de yeniden ve daha güçlü bir şekilde iktidara geldiğini belirterek, AK Parti'nin oylarının artmasını kendi uzmanlık alanı olan felsefe bakış açısı ile değerlendirdi.

MİLLET TASVİP ETMEDİ

"Son 3 ayda milletimiz namusuna dokunulduğunu hissetti, izzeti nefsine müdahale edildiğini hissetti" diyen Prof. Dr. Necip Taylan, "Türk Milleti yıllardır haysiyetine, onuruna, izzeti nefsine düşkün bir millettir. Bu müdahaleyi tasvip etmedi ve buna tepkisini, reaksiyonunu gösterdi. Toplum bu müdahaleyi tasvip etmediğini açık bir şekilde gösterdi" dedi.

ÖNCELİK CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE

Bundan sonra yapılacak şeyin önce Cumhurbaşkanını seçmek ve ardından kolları sıvayıp çalışmalara başlamak olduğunu belirten Milletvekili Necip Taylan, kendisinin siyasete girmesindeki en büyük nedenin toplumda ve gençlikte yaşanan ahlaki bozulma ve manevi değerlerden uzaklaşma olduğunu ifade etti. Gençliğin, toplumun yeniden toparlanması, batakhanelerden kurtarılması için çalışmalar yapmayı hedeflediğini belirten Necip taylan, kendilerine verilen destekten dolayı İlçe Teşkilatı'na ve AK Partililere teşekkür etti.

İki milletvekilinin yaptığı teşekkür konuşmasının ardından Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı da birer konuşma yaparak, Türkiye'nin ve Türk halkının güven ve istikrarı seçtiğini kaydettiler.

SONUÇLAR BEKLENTİLERİN DE ÖTESİNDE

Daha sonra soruları cevaplayan Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Gazetemizin sorduğu, "Bu kadar yüksek oy oranını bekliyor muydunuz?" sorusuna, "Ben %42-43 civarında bir oy oranı bekliyordum, tahminlerim bu yöndeydi. Fakat sandık benim tahminlerimin ve beklentilerimin ötesinde çıktı. Halkımıza bize verdikleri destek ve güç için teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.