Ak Partililer Kurtoğlu’nu ziyaret etti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Yürütme Kurulu üyeleri Çerkezköy’ün yeni Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu’na ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu

Ak Partililer Kurtoğlu’nu ziyaret etti
23 Ağustos 2017 Çarşamba 11:13


HOŞ GELDİNİZ

Batman’a İl Emniyet Müdürü olarak atanan Murat Ogan’ın yerine Şarköy’den gelen Çerkezköy yeni İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu’na ‘Hoş geldiniz’ ziyaretinde bulunan heyette Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan ve yürütme kurulu üyeleri katıldı.

SİZLERİ EVİNİZDE GİBİ HİSSETTİRMEK İSTEDİK

Ziyarette konuşan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Yeni görevinizin hayırlı olsun demek için bugün AK Parti Yürütme Kurulu üyelerimizle birlikte sizleri ziyaret etmek istedik. Sizleri evinizde gibi hissettirmek istedik. Yeni göreviniz tekrardan hayırlı olsun, Allah yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.

BÖLGEYİ TANIYORUM

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu, “Çerkezköy’e yabancı değilim. Daha önce iki yıl Çorlu’da, bir yıl Saray’da, beş yıl da Şarköy’de olmak üzere sekiz yıldır Tekirdağ’dayım. Trakyalız ve Trakya damadıyım. Kayınpederim geçmiş yıllarda burada Yünsa fabrikasında çalışmıştı ve bizlere de buraları anlatıyordu. Yabancı olmadığımız yere geldik. Bölgeyi tanıyorum. Çerkezköy ve bizim için hayırlısı olur. Eski Emniyet Müdürümüz Murat Ogan’ın yaptığı güzel işleri aynı şekilde devam ettireceğiz. Her şey Çerkezköy için. Var gücümüzle Çerkezköy için elimizden geleni arkadaşlarımızla birlikte yapacağız” diye konuştu.

ÇERKEZKÖY HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Çerkezköy’ün, Türkiye’nin önemli sanayi kentlerinden birisi olduğuna dikkat çeken Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Sanayi yönünden Türkiye’de ilk üçe giren bir ilçedir. Çerkezköy İstanbul’un bir ilçesi gibidir. Çünkü Tekirdağ’ın diğer ilçelerine nazaran, burası İstanbul merkezli firmalardan dolayı ve İstanbul’a yakın olmasından dolayı böyle bir durum vardır. Çerkezköy nüfus artış oranıyla Türkiye’nin en büyük ikinci ilçesidir” dedi.

HALKIMIZ TEŞKİLATIMIZA YARDIMCI OLMALI

15 Temmuz sürecine değinen Öğe, “Emniyet teşkilatımızın; milletinin ve devletinin cefakarca yanında olmasından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Millet ve devlet ile bir arada olan emniyet teşkilatımız ile gurur duyuyoruz. İçlerine sızmış bazı hainler olmasına rağmen askerimiz de vatanın milletinin yanında olmuşlardır. Askerimizin milletin bağlılığına zarar vermeyeceğine inanıyorum. Çerkezköy’de insanlarımız bu bilinçle ve hareketle yola çıkarsa emniyet teşkilatımıza yardımcı olur ve emniyetimizin de eli rahatlar. Çerkezköylüler olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Evin çatısı altında birlikteyiz. Çerkezköy ise hepimizindir. 81 ilden gelen insanlarımızla birlikte bu gemide yürüyoruz” diye konuştu.

UYUŞTURUCUYLA MÜCADELEDE AİLENİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Uyuşturucu tehlikesine dikkat çeken Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü serdar Kurtoğlu, “Son dönemlerde ülke genelinde olduğu gibi Trakya bölgesinde de uyuşturucu kullanımı arttı. Gözlemlediğimiz kadarıyla Çerkezköy’de de bu sıkıntılar baş gösteriyor. Zamanında Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüyle yapılan ortak çalışmalarla birlikte güzel çalışmalar yapılmış. Çocuklarımıza büyüklerinin sahip çıkması gerekiyor. Her zaman çocuklarımıza sahip çıkmakta fayda vardır. Sanayi kenti olan Çerkezköy’de anne ve babalar çalıştığı için çocuğunun okulda neler yaptığını, gece dışarıda neler yaptığını göremiyor. Ailelerin çocuklarını iyi bir şekilde takip etmesi gerekiyor. Ailelerin çocuklara sahip çıkmasında eksiklik görüyorum. Bu eksikliklerden dolayı sorunlar oluşuyor. Uyuşturucu ile mücadelede ailenin büyük önem olduğunu ifade etmek istiyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.