Akay 19 Mayıs’ı vatandaşlarla kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Çerkezköy’de Çerkezköy Belediyesi’nin Bayram Tırı ile kentin cadde ve sokaklarında coşkuyla kutlandı.

Akay 19 Mayıs’ı vatandaşlarla kutladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Mayıs 2021 Perşembe 11:03


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bayram Tırı ile kentimizin cadde ve sokaklarında dolaşarak vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.  


   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile bir ulusun kaderini değiştirmek için Samsun’a çıktığı ve milli mücadeleyi başlattığı tarih olan 19 Mayıs 1919’un 102. Yılı kentimizde coşkuyla kutlandı.
   Pandemi nedeni ile Çerkezköy Belediyesi, bu yıl da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, bugüne özel hazırlatılan 19 Mayıs Bayram Tırı’nı kentin tüm mahallelerinde dolaştırarak, vatandaşların coşkusuna ortak oldu.
VATANDAŞLAR BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ
   19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu dalga dalga tüm mahallelerimize yayılırken, Belediye Başkanı Vahap Akay da 19 Mayıs Tırı ile Çerkezköy halkı selamladı. Vatandaşların balkonlarından, evlerinden, pencerelerinden bu coşkuya eşlik etti. Tırın geçtiği cadde ve sokaklarda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu tavan yaparken, Çerkezköy Belediyesi önünde son bulan kutlamalara Çerkezköy halkı büyük ilgi gösterdi.
YİNE MEYDANLARDA HEP BİRLİKTE KUTLAYACAĞIZ
   19 Mayıs Tırı’nın Çerkezköy mahallelerini gezmesinin ardından Akay, Çerkezköy halkının ve tüm Türkiye’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 102. Yılı’nı bir kez daha kutlayarak, “Bugün 19 Mayıs. Milli mücadelenin 102. Yılı. Bu coşkuya, bu heyecana bu salgın döneminde balkonlarından, pencerelerinden coşkuyla takip eden tüm hemşerilerimi sevgi ile kucaklıyorum. İnşallah kısa sürede sağlıklı günlerde buluşacağız. Bayram coşkusunu, heyecanını yine meydanlarda hep birlikte kutlayacağız. Bir kez daha 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.