AKAY ATATÜRK VİYADÜĞÜ'NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Atatürk Viyadüğü’nde devam eden Yaya Yolu Genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

AKAY ATATÜRK VİYADÜĞÜ'NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Kasım 2021 Perşembe 18:15

GENİŞLİK 2 METRE OLACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanan Atatürk Viyadüğü yaya yolu genişletme çalışmalarının devam ettiğini belirten Akay, “Çalışmalar kapsamında Atatürk Viyadüğümüzde gerekli güvenlik önlemleri ve trafik tedbirleri alındı. Proje kapsamında mevcut genleşme derzleri değiştirilerek, Atatürk Viyadüğü’nün genel bakım onarımı yapılıyor. Mevcut durumda 80 santimetre olan yaya geçiş yolları da, 2 metre genişliğe kavuşturuluyor” dedi.

YAYA ULAŞIMI DAHA RAHAT SAĞLANACAK

Atatürk Viyadüğü yaya yolu genişletme çalışmalarının en kısa sürede tamamlanmasının hedeflendiğini sözlerine ekleyen Akay, “Projenin tamamlanması ile birlikte vatandaşlarımız, Atatürk Viyadüğü’nde yaya olarak çok daha rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilecekler” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.