AKAY BAŞARILI GÜREŞÇİLERİ ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, katıldığı son iki şampiyonadan derecelerle dönerek bölgemize büyük gurur yaşatan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Caner Arslan’a altın hediye etti.

AKAY BAŞARILI GÜREŞÇİLERİ ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
27 Haziran 2022 Pazartesi 12:33

KIRKPINAR ÖNCESİ İKİ ÖNEMLİ BAŞARI

Haziran ayında katıldığı son iki turnuvada elde ettiği derecelerle göğsümüzü kabartan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçimiz Caner Arslan, Bu yıl 661’incisi düzenlenecek olan tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ederek madalya sözü verdi. İlk olarak 3-5 Haziran tarihlerinde İzmit Atletizm Pisti'nde düzenlenen 14’üncü geleneksel Seka Park Altın Kemer Yağlı Güreşlerinde, gümüş madalya kazanan Caner Arslan, kentimizin gurur kaynağı oldu. Tozkoparan Boyda mücadele eden Caner Arslan, rakiplerini tek tek yenerek, kürsüye çıktı. Caner Arslan daha sonra 12 Haziran tarihinde düzenlenen 115. Tarihi Yalova Fevziye Yağlı Pehlivan Güreşlerinde kentimizi ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil ederek bir kez daha gümüş madalya kazandı.

MADALYA SÖZÜ VERDİ

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Caner Arslan’ı başarılarından dolayı tebrik eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Güreş Antrenörümüz Fatih Dağdelen ile Kulüp Başkanı M. Şahin Yılmaz’a da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonra da spora ve sporcuya elimizden gelen tüm desteği sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Güreşçimiz Caner Arslan’dan Kırkpınar için madalya sözü alan Akay, başarılı sporcuyu altın ile ödüllendirdi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.