Akay'dan Öğe'ye: Allah akıl sağlığı versin

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, muhtarlarla buluştuğu programda AKP İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye yanıt verdi. ‘Bizim vatan, bayrak, millet sevgimize laf söylemek hiç kimsenin haddine değildir’ diyerek eleştirilere yanıt veren Akay; ‘Bizim sevgimiz konjonktüre göre de değişmiyor. Bana yazıklar olsun diyenlere sesleniyorum, bizler teröre ve terör örgütlerine geçmişte nasıl bakıyorsak, bugün de, yarın da bu bakış açımız değişmeyecek. Asıl, Mehmetçiği ve Çerkezköy Belediyesini siyasete alet edenlere yazıklar olsun’ diye konuştu.

Akay'dan Öğe'ye: Allah akıl sağlığı versin
12 Mart 2018 Pazartesi 17:09

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AKP İlçe Teşkilatı tarafından Belediye Meydanında yapılmak istenen kermese neden izin verilmediğini açıkladı.
‘GIDA SATIŞI İLE İLGİLİ TEREDDÜTLER VAR’
Bu arkadaşlar kermes düzenlemek için gelip bizimle fikir alışverişinde bulundular diyen Akay; ‘Bizler de özellikle gıda satışına yönelik halkın ciddi tereddütleri olduğunu ve bu nedenle Belediye Yönetimi olarak açık alanda gıda satışına izin vermediğimizi beyan ettik. Bu önceden alınmış olan bir karardı. Kararın alındığı günden bu yana kesinlikle kermeslere izin verilmedi. Onlar da bu yanıtımızın ardından altın bulmuş gibi sevinerek çıkıp akabinde bu şuursuz açıklamayı yapmışlar. Ben sadece bu arkadaşlara Allah akıl fikir versin diyorum. Gündem olamayınca gündem yaratmak için bu tarz yollara başvuruyorlar. Allah akıl sağlığı versin’ dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş - 6 yıl önce
secildiğin zaman çesiad' övgüler yadırdın Fetönün himet topladığı bir örgüte. ve zaman zaman bazı projelerde yer aldığını söylüyorsun'' ÇESİAD'dan Akay'a hayırlı olsun ziyareti''' başlığı bakış gazetesinde. Sende himet topladın Sen fetöcüsün