Akay'dan Öğe'ye: Bu vesileyle hizmetlerimizi görme fırsatı buluyor

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kartaltepe Piknik Alanına inşa ettikleri 23 Nisan Çocuk Parkına yönelik kendisini eleştiren AKP Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye cevap verdi. Seçimin yaklaşmasıyla birlikte Öğe’yi adaylık telaşının sardığını ifade eden Akay; “Kimse kusura bakmasın, binlerce çocuğumuzun kaliteli zaman geçirdiği bu güzide alanı birilerini adaylık telaşı sardı diye seçim malzemesi yaptırmayız. Bizim yönetimimizden önce bataklık durumunda olan bu alana sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ile yatırım yaptık ve şimdi bu alana her kesimden ailenin çocuğu oyun oynamaya geliyor. İnşallah önümüzdeki dönemde gençlerimiz için daha da büyük parklar inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akay'dan Öğe'ye: Bu vesileyle hizmetlerimizi görme fırsatı buluyor
06 Eylül 2018 Perşembe 22:20

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI
Başkan Vahap Akay, Perşembe günü saat 10.00’da 23 Nisan Çocuk Oyun Parkında basın açıklaması yaptı. AKP İlçe Başkanının çocuk oyun parkına yaptığı eleştirilere cevap veren Akay; “Sanırım kendisini seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte adaylık telaşı sarmış. Bu nedenle de bizim uzun zaman önce tamamlamış olduğumuz icraatlarımızı gezerek açıklamalar yapmaya başladı. En azından bu vesileyle hizmetlerimizi görme fırsatı da buluyor. Kendisine tavsiyem seçime 190 gün kaldı. Bu 190 günlük zamanda her gün Çerkezköy’ün bir sokağını gezerse, yapmış olduğumuz hizmetlerin bir kısmını daha görme imkanı bulabilir” dedi.
ÇOCUKLARIMIZ BURALARI HAKETMİYOR MU?
Tepe Piknik Alanına inşa ettikleri parkın Trakyanın en büyük parkı olduğunu vurgulayan Akay; “Bu güzel eser Çerkezköyümüzün çocuklarına nasip oldu. Bizler sosyal demokrat belediyecilik anlayışımız ile bu tür eserleri inşa ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Nedir sosyal demokrat belediyecilik? Bu ilçede yaşayan her ailenin yapılan hizmetlerden eşit şekilde faydalanmasıdır. Bu güzide parka tepe mevkiinden 500 bin liraya daire alan ailenin çocuğu da geliyor, o daireyi satan müteahhidin çocuğu da. Fabrika sahibinin çocuğu da geliyor, fabrikada çalışan işçinin çocuğu da. Bizim belediyecilik anlayışımız budur” diye konuştu.
BİZDEN ÖNCE BURALAR PERİŞAN HALDEYDİ
4 buçuk yıldır Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Akay; “Bizim dönemimizden önce şu an bulunduğumuz alan perişan bir haldeydi. Buralarda değil piknik yapmak, bataklıktan yürüyemezdiniz bile. Ama şimdi bu alanda binlerce aile çocuklarıyla birlikte vakit geçiriyor. Bizim çocuklarımız bunları hak etmiyor mu?” şeklinde konuştu.
DAHA BÜYÜKLERİNİ YAPACAĞIM
AKP İlçe Başkanı tarafından parka harcandığını iddia edilen para hakkında da konuşan Akay; “Biz bu parkımızı iki sene önce devletin resmi ihale kanalı olan Kamu İhale Kurumu üzerinden ihaleye çıkardık ve yapımını tamamladık. Evet buraya ciddi paralar harcayarak büyük bir yatırım yaptık. Çünkü bu alan Çerkezköy’ün nefes alma alanıdır. Hatta öyle ki artık bu alan bile nüfusu 160 bin olan Çerkezköy’e yetmemektedir. İnşallah önümüzdeki dönemde gençlerimiz için de daha büyük macera parkları inşa edeceğiz. Çünkü bizim çocuklarımızın, bizim gençlerimizin yüzlerinin gülmesi her şeyden daha önemlidir” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa tümer - 6 yıl önce
ne çabuk unuttular kapalı ota parkın su dolu halini