Akay; ‘Eksiklikler en kısa zamanda giderilecek’

Atatürk Viyadüğü’nün Cengiz Topel Caddesi tarafındaki kavşakta yapılan düzenlemelerin henüz tamamlanmadığını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay tespit edilen eksikliklerin de en kısa zamanda giderileceğini söyledi

Akay; ‘Eksiklikler en kısa zamanda giderilecek’
27 Nisan 2016 Çarşamba 17:45

 DİRSEK TEMASINDA OLDUK

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Atatürk viyadüğünde yapılan kavşak düzenlemesi hakkında açıklamalarda bulunarak, “Bahse konu kavşakta daha önce çok sayıda maddi hasarlı, yaralamalı ve hatta ölümlü kazalar meydana geldi. Göreve geldikten sonra öncelikli işlerimizden birisi de burada bir kavşak düzenlemesi yapmak oldu. Fakat Büyükşehir Yasası kapsamında bu bölgenin sorumluluğu Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Biz de Çerkezköy Belediyesi olarak bu kavşakta gerekli düzenleme çalışmalarının bir an evvel yapılması için Büyükşehir Belediyesi ile sürekli dirsek temasında olduk” diye konuştu.

DURUMU YETKİLİLERLE PAYLAŞTIK

Akay konuşmasının devamında ise, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi önünde yaptığı çalışmalar yeterli değil. Öncelikle İstasyon Mezarlığı tarafındaki vatandaşların şehir merkezine ulaşımları güçleşti. Bununla birlikte Tepe’den Çorlu yoluna girmek isteyen büyük araçların Üründül Sokağa dönüşü güçleşti. 90 derecelik bir dönüş yolu yapılmış. Bu yol, büyük araçların dönmesi için yeterli değil. Bu eksiklikleri Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri ile paylaştık” ifadelerini kullandı.

CENGİZ TOPEL CADDESİNE BAĞLANACAK

Başkan Vahap Akay, tespit edilen sıkıntıların en kısa zamanda giderileceğini ifade ederek, “Öncelikle Tepe’den Çorlu yoluna giriş yolu, HFZ Anadolu Lisesi’nin duvarının kesilmesi ile birlikte daha da genişletilecek. Böylelikle büyük araçların dönüşlerde yaşadığı sıkıntılar ortadan kalkacak. Bununla birlikte İstasyon Mezarlığı tarafındaki vatandaşların şehir merkezine ulaşımlarını kolaylaştırmak adına da Mezarlık ile Gümrük arasındaki yol, Hikmet Uğraş Caddesi’ne bağlanacak. Ayrıca, Şehitliğin üst kısmında ağaçlandırma çalışması yapılan alandaki yol da Cengiz Topel Caddesi’ne bağlanacak” dedi.

Haber: Feyza İşcan Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.